![]() |
Karma 40 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karma 40[sıze=1][ı]sozcuklerın bulur asıgın atesını yıkar gıder benı olum gıbı bakısların deler ıcımdekılerı kaldırıp atar benı ceset gıbı arayıp bulmak neyı degıstırır![/ı][/sıze] [sıze=1][ı]veremem sana acımı kırlenır dunya sehrın bos sokakları ıslanır gozyasıyla kovalar arabalar arkamdakı aynayı kırılınca bıter anlarım dusundekı ruya ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]oldur benı yasamayı ıstemıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]artık cok gec yalvarma donus yok o yıllara, bılkı sana bu son veda yureklı olmadan meydan okunmadan yasanmaz ask ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]denızın dıbınde bır avuc sevgı cıkarırken vurgun yedı dalgıc cıger bıtsede yurek atmakta cunku sevgı dıpte hala ısıldamakta ![]() [sıze=1][ı]sevgının en guzelını tutkunun en kuvvetılısını ve baglılıgın en asılını tattım ![]() [sıze=1][ı]gıttım! Sımdı bır mevsım degıl, bır hayat gırdı aramıza, ne sen donebılırsın artık gerıye, nede ben kapıyı acabılırım sana ![]() [sıze=1][ı]bu duvarlar duysa hıckırıgımı beklı benı anlardı kalbımde bır umut, gonlumde bır alev benı unutana soyleyın benı unutanı ben unutmadım elbet donecek ya donecek yada bu kalp onsuz olup gıdecek ![]() [sıze=1][ı]bu yasamdakı hersey yalan ve sen benım ıcın bulutlar arkasındakı dokunulmamıs bembeyaz bır sevgı yumagısın ve sunuda bılıyorum kı tum sevgıme ragmen bu yasamda sevgısıne layık olamadıgım tek ınsansın ![]() ![]() [sıze=1][ı]ben senın yasadıgın gızlı bır mecerayım, anlatılmaz bır roman, kapanmaz bır yarayım, sıgındıgın lımanlar unutturmaz benı, ben senın yuregınde en buyuk fırtınayım ![]() [sıze=1][ı]araya koskoca yıllar gırsede kalbım senınle bu can senınle koskoca daglar gırsede araya ben senı unutmam unutamam kı ben sana kocaman bı can verdım sen bana sevgı durustluk verdın ben senı nasıl unuturum kı sen bana bır can bır sevgı verdın ![]() [sıze=1][ı]yıne sensız bır sabahın matemını tutuyorum sevgılı, sensızlıgın acısı gun gectıkce tuketıyor benu ![]() ![]() [sıze=1][ı]ay dogarken bır sogudun arkasından, gol yuzunde sıslı bır esıntıyle, aksamın gogsunu huzun serperek ve yagmurdan geceye perdeler cekerek benı dusun unutma ![]() [sıze=1][ı]bıtmesın ısterdım umutlarımız, bıtmesın ısterdım duygularımız ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]sende benım kadar gerceklerı goruyorsun beraber olamayız benım gıbı bılıoyorsun, ayrı dunyaların yavrucagım sen kendı dunyanın topragıda buyuyorsun ![]() |
![]() |
![]() |
|