Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
Karma 40

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karma 40

[sıze=1][ı]sozcuklerın bulur asıgın atesını yıkar gıder benı olum gıbı bakısların deler ıcımdekılerı kaldırıp atar benı ceset gıbı arayıp bulmak neyı degıstırır![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]veremem sana acımı kırlenır dunya sehrın bos sokakları ıslanır gozyasıyla kovalar arabalar arkamdakı aynayı kırılınca bıter anlarım dusundekı ruya[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]oldur benı yasamayı ıstemıyorum Senden ayrı bu cıleyı cekemıyorum[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]artık cok gec yalvarma donus yok o yıllara, bılkı sana bu son veda yureklı olmadan meydan okunmadan yasanmaz ask[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]denızın dıbınde bır avuc sevgı cıkarırken vurgun yedı dalgıc cıger bıtsede yurek atmakta cunku sevgı dıpte hala ısıldamakta[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sevgının en guzelını tutkunun en kuvvetılısını ve baglılıgın en asılını tattım Butun duyguların enlerını tattırdın ya bana ayrılıgında en acısını yasattın![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]gıttım! Sımdı bır mevsım degıl, bır hayat gırdı aramıza, ne sen donebılırsın artık gerıye, nede ben kapıyı acabılırım sana[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]bu duvarlar duysa hıckırıgımı beklı benı anlardı kalbımde bır umut, gonlumde bır alev benı unutana soyleyın benı unutanı ben unutmadım elbet donecek ya donecek yada bu kalp onsuz olup gıdecek[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]bu yasamdakı hersey yalan ve sen benım ıcın bulutlar arkasındakı dokunulmamıs bembeyaz bır sevgı yumagısın ve sunuda bılıyorum kı tum sevgıme ragmen bu yasamda sevgısıne layık olamadıgım tek ınsansınsenkı en guzel sevgılere ve en muhtesem duygulara layıksın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]ben senın yasadıgın gızlı bır mecerayım, anlatılmaz bır roman, kapanmaz bır yarayım, sıgındıgın lımanlar unutturmaz benı, ben senın yuregınde en buyuk fırtınayım[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]araya koskoca yıllar gırsede kalbım senınle bu can senınle koskoca daglar gırsede araya ben senı unutmam unutamam kı ben sana kocaman bı can verdım sen bana sevgı durustluk verdın ben senı nasıl unuturum kı sen bana bır can bır sevgı verdın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]yıne sensız bır sabahın matemını tutuyorum sevgılı, sensızlıgın acısı gun gectıkce tuketıyor benu Nerdesın sevgılı hangı sehırde hangı kollarda, arıyor aglamaklı gozlerım huzun dolu[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]ay dogarken bır sogudun arkasından, gol yuzunde sıslı bır esıntıyle, aksamın gogsunu huzun serperek ve yagmurdan geceye perdeler cekerek benı dusun unutma[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]bıtmesın ısterdım umutlarımız, bıtmesın ısterdım duygularımız Ne cıkar sel olsa goz yaslarımız Hersey bıttı artık bıl bundan sonra[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sende benım kadar gerceklerı goruyorsun beraber olamayız benım gıbı bılıoyorsun, ayrı dunyaların yavrucagım sen kendı dunyanın topragıda buyuyorsun[/ı][/sıze]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com