Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
Karma 41

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karma 41

BENI SENSIZ BIRAKTIGIN GUN GELIYOR AKLIMA, DUSUNUYORUMDA COK ACI CEKMISTIM, AMA SU ANDA DAHADA COK CEKIYORUM AMA BILIYORUM KI SEN BU ACIYA HIC BI ZAMAN DEGMEDIN BENI HIC BIR ZAMAN SEVMEDIN SEN SEVSENDE BEN SENI SEVDIM HEPDE OYLE KALACAK

ASK SENI AFFETMEYECEK, BOYNU BUKUK ANILARI OLACAK DUNDEN KALAN, VOLTALAR ATAMAYACAKSIN DILEGINCE SUYA KARISMAYACAK GOZYASLARIN, GUNESLE BULUSMAYACAK DOKUNMAYA KIYAMADIGIM YANIK TENIN

BIR KELEPCEYDI GIDISIM GUVERCINE TAKILAN BIR ZINCIR KADAR ACIMASIZ YALNIZCA BIR KERE OYNANAN BIR OYUN KURALI OZLEMEK OLAN YASAYAMAMAK YANI KISACA ZULUM

SEN UZAKLARDAYKEN BEN, YILDIZLARI SEYRETTIM TUTAM TUTAM ISIKLARINI CEKIP ICIME SEN UZAKLARDEYKEN BEN GIDISINI RESMETTIM UMUDUN BEYAZIYLA KARANLIGI TUVAL YAPIP GELISINI BEKLEDIM

SENDEN KACIYORUM AMA SENDEN SENIN ICIN MI KACIYORUM KENDIM ICIN MI BILMIYORUM YASADIGIM HAYAT KIMIN? ONUDA BILMIYORUM, ICIMDE KAC BEN VAR, ONUDA!

SILMIYOR SILGILER ARTIK RESMINI, GORMUYOR GOZLERIM SIMDI HEPSINI, GOaaaaER KOPARIP CALDI ISMINI! YAZMASAM NE OLUR YAZSAM NE OLUR!

SEN GITTIN GIDELI SENSIZIM DEMEYE COK KORKUYORUM, KIM BILIR BELKI DE UTANIYORUM, GONLUME BASKA YAR BULAMIYORUM

BIR ATES YANIYOR DELI GONLUMDE, KADER UTANIYOR BENIM OMRUMDE, GOZYASIM KURUYOR IKI GOZUMDE, SEN GITTIN GIDELI CANIM SEVGILIM!

GOZLERIM UZAGA HIC DALMAMISTI, GOZYASIM YERLERE DAMLAMAMISTI, UYURKEN BEDENIM AGLAMAMASTI, SEN GITTIN GIDELI CANIM SEVGILIM

KELIMELER DUGUMLENIR YUREGINDE, ELLERIN KOYNUNDA KALAKALIRSIN, AGLARSIN! BU NASIL BIR ACI, BIR GUN GELIR SENDE ANLARSIN

BEN SENI BIRAKIP GIDERKEN YABAN ELLERE, YUREGIM SENINLE DOLU KALACAK, TEK BILMENI ISTEDIGIM SEY BU GONUL SENSIZ HIC OLMAYACAK

DOKUNURKEN BEN UZAKTAYDIM, UYURKEN GECEDEYDIM,o BEKLERKEN BEN KAYIPTIM

SABAH OLDU ILK ISIKLA, ELLER BOMBOS, NE KALDI ASKIMIZDAN YAR, UNUTULMAKDAN BASKA!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com