![]() |
İmzalık.. * |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmzalık.. *başımı koyduğum ~taş olmuş göğsün ![]() geldiğin yollar kustuğum kırgınlığım olurken ![]() ![]() ![]() her sabah bir sayfa daha eKsiLip qidiyor ömrümden qönLümün yıkıntıLarında can çeki$iyor umutLarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qözya$ı kurumuyor ![]() ![]() ![]() ![]() bu yüreK iLk defa buqün kırıLmıyor ben unuttum desemde yerin haLa doLmuyor ![]() ![]() ![]() toz pembe oLsun isterdim a$kım hayaLLerim qibi rüzqarIn SeSi ßiLe ![]() ![]() a$ık ediyor Seni kendine ßiLe ßiLe ! ßir ßakı$ ![]() ![]() her uyanı$dı ßenim iciN ![]() Sénin oLan tüm anıLar benimLe kaLsa ![]() ![]() Hani oLur ya ßazen ![]() Hani oLur ya ßezen ![]() ![]() ![]() ![]() sєsLєndim öLümє öLüm duyupta ßєni Seçmєdi ![]() ![]() Áşk uyudu ranzaLarda ![]() DüşLer Ĕskidi Gitti ![]() ![]() IsLığıma Gömüyorum KaLbimdeki ŚözLeri ![]() ![]() Son defaymış Gibi kaybederken Kendimi ![]() ![]() GöηüL ιηfιLαк нαLιηdє şιмdι ![]() αуяıLıк Fıятıηαѕı вσğαzıмα кαçαη… disCmaNimDé mcr ![]() ![]() saÇLarımıN uCu saRı ![]() baNqır baNqır müZikLérDe hüNqür hüNqür aqLarım - babamLa xD keSérim biLékLerimi emoLar sokaqınDa sensizLik kanıma karıştı ![]() ![]() Gücüm kaLmadı komadayım ![]() ![]() Ne oLur biran unutup kaLsak ![]() Ne oLur biraz rüyaya daLsak ![]() Ne oLur qerçek oLsa masaLLar ![]() ![]() Ya da biz masaL oLsak ![]() gece içimden sağ çıksaydın eğer ölen ben olurdum! o gece hayatın lekesiz bir anında seni intihar ettim ![]() şimdi katil benim ![]() ![]() ![]() "Yaratılışımda bir fevkaladelik varsa bu TÜRK olmamdandır |
![]() |
![]() |
|