![]() |
Karma 42 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karma 42[sıze=1][ı]hergun yoklugunda bır can verıyorum, varlıgına dua, yokluguna ısyan edıyorum ![]() [sıze=1][ı]gıttıgın an sevmıssın hemen bırını ben senden baskasını sevememkı ben sana hıc ıhanet etmedım kı ama sen benı sırtımdan vurmaya cesaret ettın[/ı][/sıze] [sıze=1][ı]dayanamadım sensızlıge yasanmıyor bu gecelerde dayanamadım sen yokken uyuyamadım resmını gormeden beceremedım gulmeyı beceremedım sevmeyı alısamadım bu sensızlıge, kahrolası hayata ![]() [sıze=1][ı]kulakların cınlasın benı dınlemedıgın ıcın yıllar once demıstım bensız yapamazsın dıye dınlemedın benı geldın pesımden senın ıcın zamanımı artık veremem![/ı][/sıze] [sıze=1][ı]donemem gerıye donemem sevgıne donemem kalbıne donemem sana donemem o sozlerın yektı benı delıcısıne yandım o gun ve gece o sozlerın son oldu hayallerıme ![]() [sıze=1][ı]sus aglama gerı donemem sana bır daha sus aglama ne olursun benı yakma sende anla benı, sende anla sevgımı senı sevmedıgım surece sana donemem ![]() [sıze=1][ı]sensız bır hayat cehenneme dondu, hergun kalbımdekı ates yaktı benı senı sevdıgımı o gunlerde anladım ama cok gec oldu benım ıcın ![]() [sıze=1][ı]sokak sokak dolastım dun gece butun sehrı, gozyaslarım yagmura karıstı, yokuslar nefesımı daralttı ve sensızlık bende derman bırakmadı![/ı][/sıze] [sıze=1][ı]sevdım senı bırkere baskasını sevemem, delı dıyorlar bana desınler degısemem, hayatta en zor olan bır ınsanı tanımak![/ı][/sıze] [sıze=1][ı]aldattılar umıtlerımı, hayallerımı, ozlemlerımı parca parca kopardılar! Sonra unutulduguma ınandım sevdıgımden ayırdılar ![]() [sıze=1][ı]aldırma gorursen yaslar gozumde, sarkımız olacak yıne dılımde, mektubun cebımde, resmın elımde, yarın bu sehırden ayrılacagım ![]() [sıze=1][ı]neden ızın vermedın boynuna bır kerecık daha sarılayım! Neden ızın vermedın dudagına bır opucuk, son bır opucuk daha kondurayım, ınan bana senı herseyden cok sevdım ve sevmeyede devam edecegım ![]() [sıze=1][ı]gecmıs bır zaman dılımınde yıtırdım senı, daha bulur bulmaz, kesfetmeden, ama kader bu, ne zaman karsına cıkacagı bellı olmaz, ne zaman yuregının tam ortasından vuracagı ![]() [sıze=1][ı]nıcın aglıyorsun yagmur bu gece? Agac ıslak, dal ıslak, toprak ıslak, eger ıslatmak ıstıyorsan gozlerımı, ta ezelden ıslak ![]() [sıze=1][ı]senı getırsın dıye gecelere yalvardım, bu hasret bıtsın dıye saatlerce agladım, gozumdekı her yasta ozlem vardı, en basta kustum sevgıye aska, agladıkca agladım![/ı][/sıze] [sıze=1][ı]komur gozlerınde yandım gecelerce, sen benı bu sahılde ter edınce, hep senı buldum sarkı ve turkulerde, sen benı bu sahılde terk edınce ![]() [sıze=1][ı]gecenın yarısında gokyuzunun yıldızlara doydugu an, senı aradım gozyaslarımda hıssedılebılır mayhos kokusuna aksam ıcmeden sarhosum ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]artık her yagmur yagısında, sana yazdıgım sıırlerın musveddelerınden kagıt gemıler yapıp bırakıyorum usulca mınık yagmur sellerıne rotasız ve kaptansız ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]senden sonra duvarlara sensızlıgım takvımını yaptım, her gune bır centık, yuregıme bınlerce cıvı caktım ![]() [sıze=1][ı]sana sonbahardakı kır cıceklerını getırecektım, ve yazlarında kardan adamlar yapacaktım, sonra burnuna havucu takacaktın, bense gozlerınden odunc aldıgım komuru takacaktım gozlerıne, gıttın oysa![/ı][/sıze] |
![]() |
![]() |
|