![]() |
~ Msn Nickleri ~ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ~ Msn Nickleri ~KaL DeMe HiÇ ![]() ![]() ![]() ![]() ● KaBuL EtTim HaTa BenDe ![]() ÖLdüm ZaTen KaÇ GüN ÖnCe AyNı AnDa SuSunCa ![]() DuyMazDan GeLdiySek BiLe ![]() ![]() ![]() ● KaBuL EtTim HaTa BenDe ![]() ÖLdün ZaTen KaÇ GüN ÖnCe ![]() ![]() ![]() ● TaMaM YeTer HerSey isTeDiğin GiBi oLsun TaMaM BeN ZaTen ÖLdüm ![]() ![]() ![]() ![]() ● Ne Aşk Var ![]() Buz GiBi YaLnızLık Var GüCün YetMez ıSınMaya HapSoLunca yaLnızLığa ![]() ![]() ![]() ● Beş PaRa eDeR mi VarLığın ? Ki YokLuğun BeNi AcıtSın ALem EğiLsin ÖnünDe ![]() ![]() ![]() ![]() ● Sen ÖğRettin BaNa AğLaMayı Başıma YasTık BaSıp HıçkırMayı ALem AffetSe SeNi BeN AffeTmem ![]() ![]() ![]() ● YapMa ![]() Kim DokunDuySa SaNa ![]() ![]() ![]() NerDe UnuttuySan BeNi ![]() ![]() ![]() EzDirMem KenDimi SaNa ![]() ![]() ![]() ● Ve UğraşMak AnLamSız YüzünDeki YaBancı Her GeÇen Saniye BaNa DaHa YaBancı ![]() Ve BöyLe oLmaSın BiLdiğim GiBi KaL SeN Her GeÇen SaNiye Daha da ZorLaşMasın Ve GüLümSe SimDi ![]() ![]() ![]() ● HakLıyDın Hep Sen ![]() ![]() ● OyuNun En GüZeL YeRinDe ZiL ÇaLınCa ÜzüLürDük Ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
~ Msn Nickleri ~ |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ~ Msn Nickleri ~Bizim yörelerimizde kaderimiz dogustan yazilir siirlerimiz hayatimizi anlatir Sevdamiz yüreyimiz kadar mert olur Seni unuttum kelimesi sadece mezartasimizda yazilir ![]() inandigim yalanmis sarildigim yillanmis bunca yoll geldim pesinden demek buraya kadarmis ![]() ![]() ![]() beni seviyorsan eger seni sevmeye deger yok sevmiyorsan eger tek sözüm geber sen benim farkimi fark etmedin ama artik fark etsende fark etmez cünkü benim farkimi fark edenler senden daha farkli ![]() ![]() kirildim ama egilmedim süründüm ama ezilmedim yenildim ama üzülmedim ![]() ![]() ![]() ![]() sevmeyi ancak severken ögrene bilirsin ![]() gülmekle kaybetigin seyler aglamakla geri gelmez ![]() ![]() ![]() hayata iki sey sevdim dikenine ragmen gülü Nazina ragmen seni ![]() ![]() ![]() askindan oldum deli yaniyorum cira gibi cagrin gelsin itfayeyi ![]() ![]() ![]() Dünyan öyle bi kararsinki seni aydinlatacak tek isik gözlerim olsun bitanem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
~ Msn Nickleri ~ |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ~ Msn Nickleri ~KaH ÇıkarıM GökyüzüNe SeyrederiM aLeMi ![]() ![]() ![]() " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KalaNa GiT ![]() ![]() ![]() SeNi SeviyoruM DiyebilmeK ![]() ![]() ![]() eSkideN PiyaSa NerDe biZ oRDa ![]() ![]() ![]() DerDi oLaNı DinleriM ![]() ![]() ![]() aSlanlaRa SöZ VerdiM ![]() ![]() ![]() DağlarıN TepesiNe ![]() ![]() ![]() ![]() öYLe MasuM DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK 295 oLsaDa "FiRaRıM" YakıN ![]() ![]() aKıLLı oLupTa DünyanıN KahrıNı ÇekeceğiMe DeLi oLurum DünYa beniM KahrıMı ÇekeR ![]() ![]() SeN SeN oL biR iNsaNa HattindeN FazLa DeğeR VerMe ![]() ![]() ![]() bakMa baNa öYLe ! NefretLe DoluyuM ![]() ![]() TıpKı ŞairiN DediĞi GiBi eVlaT ![]() ![]() ![]() KolaY oLmıcaK SeNi uNutmaK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() öLüM ![]() ![]() ![]() DerT SofrasındaN baL YediK BaŞ VerdiK baş eĞmediK ![]() ![]() iNsanlaRı TanıdıkCa SevdiM ![]() HayaT YaşandıĞı KadardıR ![]() ![]() ![]() eRkekleriN "SeNi SeviyoruM" DemeSi biR MumuN "aSLa SönmeyeceğiM" DemesiNe benzeR ![]() ![]() KıR KalbiMi GönlüN oLsuN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DünyaDa HiÇ KimseYe GüvenMe ÇünKü beyaZ GülüN BiLe GölgeSi SiyahTır (%) SeNi SeveriM ![]() ![]() In The ParK’ta GezerkeN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biR GüN TitreyereK uYanırsaN biL Ki ResmiNi öPtüğüM GündüR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GüneŞe aDıNı buzLa YazaN BiRi oLurSa ![]() ![]() ![]() biZ aĞıR DeğiLiZ MiLLeT HafiF ! beN büyüK RüzgarLarıN aDamıyıM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o KıZ beNi aŞaR ÇünKü KaşaR DelikanLı aDaM ManitasızDa YaşaR SaNa oLaN GüveniM SonsuZ ![]() ![]() SonuNu DüşüneN KahramaN oLamaZ SeN iMkansızsıN ![]() ![]() ![]() ![]() ÇemberiN eN DışınDa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|