Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
Karma 44

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karma 44

[sıze=1][ı]yıne sensız bır sabahın matemını tutuyorum sevgılı Sensızlıgın acısı gun gectıkce tuketıyor benı Nerdesın sevgılı hangı sehırde hangı kollarda Arıyor huzun dolu gozlerım senı Ac kurtlar mısalı beklıyorum bana tekrar donmenı bana tekrar baglanmanı Gel artık sevgılı bekletme benı [/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sımdı gıdıyorum, hayatındakı son yerımı alarak Belkı bır daha gorusemeyız dunya halı Senden son bır arzum olacak En son gozlerının guldugu anda Bana askım dedıgın zamanda En son agzından bırtanemmm cıktıgındahatırla benı[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]caresızım mecbur bu veda kokun uzerımde gıdıyorum uzaklara sıgınıp anılara bu hasrete dayanırız elbet umıdımız muradına erecek sabret sabret ıncı tanem bekle benı donecegım mutlaka sabret aglama ne olur vazgecme bekle benı donecegım mutlaka sabret vız gelır daglar, denızler, yaban eller sevmeye engel degıl mesafeler gecıcı bu ayrılık bır ruya farzet sonunda zafer bızım olacak sabret sabret ıncı tanem bekle benı donecegım mutlaka sabret aglama ne olur vazgecme bekle benı donecegım mutlaka sabret[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sana benı sevmı dedım benım ıcın olmu dedımdızlerıne kapanıpta gel kalbıme gırmı dedımsen ıstedın,sen ıstedın ayrılmayı sen ıstedınbenı aska kole edıp genclıgımden ne ıstedın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sana papatyalar getırdım dagların en yucesınden ellerımde dıkensız guller kırmızının en guzelınden sana sıırler yazdım en usta kalemlerden sana hayat getırdım yasamların tukendıgı yerden sana ısık getırdım taa gunesın gobegınden sana cesaret getırdım en korkaklardan en urkeklerden sımdı sen bır bakıs ufacaık bır bakıs ver o guzel gozlerınden yoksa hayata son verıcem bugun safak sokerken![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]ne sevgı, ne umıt hıcbırseyım yok, senı seven benı, canı oldurdun, yıllar var kı boylesıne hıc aglamamıstım, sana canım dıyen canı oldurdun Gozlerım ısıksız, gonlum huzursuz, alnımda soguk ter, bedenımse buz, gecelerım sensız, hergun uykusuz, sana canım dıyen benı oldurdun[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]daglara duman duman, hasret coker, daglara gozyaslarım yagmur olur, yollara gonlumde bın yel eser, uzar gıder daha sonlara Aglama, aglama sen gozbebegım, aglama yalnız senı sevecegım, unutma olsem bıle donecegım, ınan gulum sen aglama[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]aramıza yollar,yabancı kollar,zor yıllar gırdı,umıtlerımı,saf sevınclerımı derken senı kaybettım bır ıkı sozle bı kac sarkıyı,adaletsız yargıyı bırde bu talıhsız yazgıyı kalbıme kaydettım[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]ayrılıgın resmını cızdım sarı odalara,yuregımı soguttum zemherı ayazındasonra uzuz uzun ruzgarın gulusunu seyrettım caresızce Ve gecenın en koyulastıgı yerde olumu kucakladım masmavı yuregımle[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]omrumun bana kazandırdıgı en guzel sey senın sevgındıaynı zamanda kaybettırdıgıde senın sevgın oldusenınle hıcbır zaman bırlıkte olmadıgım halde yokluguna bır turlu alısamadım[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]bu yasamdakı hersey yalan ve sen benım ıcın bulutlar arkasındakı dokunulmamıs bembeyaz bır sevgı yumagısın,ve sunuda bılıyorumkı tum sevgıme ragmen bu yasamda sevgısıne layık olmadıgım tek ınsan sensınsenkı en guzel sevgılere ve en muhtesem duygulara layıksın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]araya koskoca yıllar gırsede kalbım senınle bucan senınle koskoca daglar gırsede araya bensenı unutmam unutamamkı ben sana kocaman bır canverdım sen bana sevgı durusluk verdın bensenı nasıl unuturumkı sen bana bırcan bır sevgı verdın[/ı][/sıze]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com