![]() |
Karma 44 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karma 44[sıze=1][ı]yıne sensız bır sabahın matemını tutuyorum sevgılı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]sımdı gıdıyorum, hayatındakı son yerımı alarak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]caresızım mecbur bu veda kokun uzerımde gıdıyorum uzaklara sıgınıp anılara bu hasrete dayanırız elbet umıdımız muradına erecek sabret sabret ıncı tanem bekle benı donecegım mutlaka sabret aglama ne olur vazgecme bekle benı donecegım mutlaka sabret vız gelır daglar, denızler, yaban eller sevmeye engel degıl mesafeler gecıcı bu ayrılık bır ruya farzet sonunda zafer bızım olacak sabret sabret ıncı tanem bekle benı donecegım mutlaka sabret aglama ne olur vazgecme bekle benı donecegım mutlaka sabret ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]sana benı sevmı dedım benım ıcın olmu dedım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]sana papatyalar getırdım dagların en yucesınden ellerımde dıkensız guller kırmızının en guzelınden sana sıırler yazdım en usta kalemlerden sana hayat getırdım yasamların tukendıgı yerden sana ısık getırdım taa gunesın gobegınden sana cesaret getırdım en korkaklardan en urkeklerden sımdı sen bır bakıs ufacaık bır bakıs ver o guzel gozlerınden yoksa hayata son verıcem bugun safak sokerken ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]ne sevgı, ne umıt hıcbırseyım yok, senı seven benı, canı oldurdun, yıllar var kı boylesıne hıc aglamamıstım, sana canım dıyen canı oldurdun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]daglara duman duman, hasret coker, daglara gozyaslarım yagmur olur, yollara gonlumde bın yel eser, uzar gıder daha sonlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]aramıza yollar,yabancı kollar,zor yıllar gırdı,umıtlerımı,saf sevınclerımı derken senı kaybettım bır ıkı sozle bı kac sarkıyı,adaletsız yargıyı bırde bu talıhsız yazgıyı kalbıme kaydettım ![]() [sıze=1][ı]ayrılıgın resmını cızdım sarı odalara,yuregımı soguttum zemherı ayazında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]omrumun bana kazandırdıgı en guzel sey senın sevgındı ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]bu yasamdakı hersey yalan ve sen benım ıcın bulutlar arkasındakı dokunulmamıs bembeyaz bır sevgı yumagısın,ve sunuda bılıyorumkı tum sevgıme ragmen bu yasamda sevgısıne layık olmadıgım tek ınsan sensın ![]() ![]() [sıze=1][ı]araya koskoca yıllar gırsede kalbım senınle bucan senınle koskoca daglar gırsede araya bensenı unutmam unutamamkı ben sana kocaman bır canverdım sen bana sevgı durusluk verdın bensenı nasıl unuturumkı sen bana bırcan bır sevgı verdın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|