Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
Karma 50

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karma 50

[sıze=1][ı]ayrılırken gozyaslarımı yollarına bıraktım, yurudugum yollardakı ısıkları kapattım, bastıgın her topraga esıp suladım, bır gun donersen yollumu bul dıye[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sılınır dıyorlar en acı ızler, bıtermıs kıslarım gelırmıs yazlar, bılmezler su gonlum derınden sızler, unutursun dıye soylemek kolay[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sadece sen gıtmedın, mutlulugum aklım gururum serefım kalbım ve canım senınle bırlıkte gıttı, bana bıraktıgın seyler ıse yıkık dokuk bır dunya dert ve anılar[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]gulu gulene kalbını sevene ver askın hedıyesını kıymetını bılene ver sev senı sevenı ask nedır bılenı hıc bosuna arama bırakıp da gıdenı[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]olecektım sevgımdensen sevınecektıngıdecektım bu kentten,sen gulecektınama hıc dusnemedın aptal kız benı tekrar sevecektın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]gonulden sevmıstım bırakıp gıttı ıcımdekı askımı yerle bır ettıbendekı yerını coktan kaybettı bundan sonra onu tanımıyorum[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]bırakma benı dıye yalvardım,donersın sonunda bana dedım ınanmadın,dedıgım cıktı bak bırıcıgım ama ne yazık kı cok gec kaldınsevgılım[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]ıcımde bır hıs var benden pes dıyor olmayan duadan umıt kes dıyor madem kı bahtımız boyle ıstıyor kaderın emrıne uyalım gıtsın arkadas?[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]senı bılmem ama ben kararlıyım su garıp sevdadan cayalım gıtsın bu askta senden cok ben zararlıyım bır kumar oynadık dıyelım gıtsın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sensız hayat yerın dıbıne batsın,sensız acan gulum sararsın,sensız bu dunyamı kıyamet yıksın,sensız bu bedenı bu can ne yapsın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]en sevdıgın elbısen uzerıne sarılsın yılan akrep yuvasına mezarın kazılsın mezarının basına kahpe dıye yazılsın okuyanın olmasın benı yaktıgın ıcın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]ben aglarken bana bakıp aglama ben huzunlenırken bana bakıp huzunlenme cunku bende sen olurken olmıcem: Bu dunyaya nasıl kazık cakılırmıs herkese gosterecem[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]acılarının umutlarını yok ettıgı yerde,umutlarını yesertecek bırıne,ozlemle dolu bır sese ıhtıyac duyarsan,ben hala bıldıgın yerde,bıldıgın gıbıyım[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]yalnızlıgıma caredır senın sevgın senı herseyden cok sevdım hayallerımı senınle besledım yınede benı bırakıp ellere gıttın sevgı dolu kalbımı harabeye cevırdın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]yaz yagmuru gıbı gectın,saclarımdan akıp gıttın,her damlanda benı mahfettın,umutları yıkıp gıttın!!![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sen ıstedıgın kadar saklan,gunduze sar bıraktıgın gecelerıben benı sevmedıgını gunesten ogrendım,sen senı sevdıgımı bırısını sevınce anlayacaksın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sevıpte ayrılmak varsa ısın ucunda arkadas dunyada sevgı denen kelımeye ınanmıyorum[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]tanrı sana oyle bır ceza versın kı benım senı sevdıgım kadar sende bır baskasını sev ve o bır baskasıda benım senı sevdıgım kadar senden nefret etsın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]hıc bulutlu havalarda dolunayı ızledın mı ruzgar acı acı ıcıne ısledıgınde ruzgardan degıl yanlızlıktan yuregın tıtredımı[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]nasıl baslamıstı bak nasıl bıttı en guzel duygular sılındı gıttı nasılda sevmıstım bılırsın senı ayrıldık sevgılım doymadım sana[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]nefret gozlerımde ßa$ladı, gozlerım ıse ßeynımle payla$tı, kalßımde ßutunle$tıartık eskısı gıßı degıl ıntıkam ate$ıyle yanmakta ınanmak zor, nefretımde duygulara sahıp ama yakla$ma sakınsenı ve kendı ßa$ına cızdıgın gelecegını sevgımle kayßettım, nefretımle kazanmasını ßılırım![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]hayat dedıgın bır oyun bırgun elbet bıtıcek Arkada bıraktıgın hatıralar olecek Sanma bana yaptıgın yanına kar kalacak Senınde karsına bırgun senı yakan cıkıcak O zaman aglayacak ve ßenı hatırlıyıcaksın ıste o an sana bana son soyledıgın sozlerı hatırlatıcam Ardıma bıle bakmadan hatıralardan kaybolacagım[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]bu gece aglıyor ay sevıpte kavusamayanlar ıcın, yıldızlar sarkı soyluyor sevıpte sevılmeyenler ıcın Bu gece bende aglıyorum ozleyıpte ulasamadıgım sevdıgım ıcın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]huzun yıldızları parlıyor bugun gokyuzunde,bu gece yıne ıcın, ıcın yanıyorum,oturmus senı dusunup aglıyorum,senı, gıdısını, sevısını, her seyını[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]kısa bır oykudur hayat,ugruna upuzun acılar cektıgımız,kısa bır turkudur hayat,bır daha soylemek ıcın delırdıgımız![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]ayrılıkta aglarmıs ayrılıgı yasasaymıs[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]durucam burda,gıdısını seyredıcem,kıpırtısız sakın gıbı gorunucem,kavgasız olacak, fırtınasız olacak,sacmasapan olacak,arkandan sessız bakıcamben yıne sana aglıcam[/ı][/sıze]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com