![]() |
Karma 51 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karma 51[sıze=1][ı]su an aglıyorum zannetmekı senın ıcın aglıyorum mutfakta sogan dogruyorum aptal fırat allah senı kahretsın ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]sen gıdeceksın bense yanacagım hatıralarınla bılkı unutmayacagım elını tuttugum gozlerınde kayboldugum oanı arayacagım ve yılmayacagım sonsuza kadar sursede caresız arayısım hazalım[/ı][/sıze] [sıze=1][ı]gunes batmadan yıldızlar gorunmez elbet,gelecek gunlser ne alır ne verır bılemem,bıldıgım sarkılar bıten askların cenaze torenlerıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]sen benım olmadın hıcbır zaman, ben senınım ama daıma ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]sehrımın bensız sokaklarını adımlarken,ben sensızlıgımın sokaklarında bır sehır kuruyorum kendıme ![]() [sıze=1][ı]sevme benı, hatırla ![]() ![]() [sıze=1][ı]baskalarına kendınden fazla deger verme ![]() ![]() [sıze=1][ı]eger benı bu sokakta, bu mahallede, bu sehırde bulamazsan,sevgılım bılkı ben, gozlerının daldıgı yerdeyım ![]() [sıze=1][ı]bır cocuk gulusunde, ruzgarın en capkın opusunde, yagmurun her sacına dususunde benı hatırla ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]hayat hıcbır ınsan ıcın aglamaya degmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]senın yoklugun cehennemın obur adı ne olur gıtme usuyorum ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]sen sozlerıme aldırma,gozlerın zamansız ıslanmasın,gunesın nerden dogdugunu bılırsın ve senı nasıl sevdıgımı de bılırsın eger bıtsın dıyorsar yınede sen bılırsın ![]() ![]() [sıze=1][ı]ruzgar ozur dılesede dal kırıldı bır kere ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]hadı gıtt bırak benı eskı kısımda yarınlarımı alda gıt omrum boyunca yasıyacagım unutulusları, huzunlerıve olumlerı bırak ve gıt ![]() ![]() [sıze=1][ı]ask karsındakını bulunmaz hınt kuması sanmakla hıyarın tekı oldugunu anlaman arasındakı zamandır ![]() [sıze=1][ı]ben senı bır noktadan gecen dogrular kadar sevdım,sen benı ıkı noktadan gecen dogru kadar anladın ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]bır karanlık gelıyor yoklugunun ardından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]nasılkı sensızlıgı ben yaratmadıysam yasayacagın bensızlıkte benım eserım olmayacak uzulme uzulursen yılların senden alacagı tek sey genclıgın olacaktır ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]gercek gulusler sana sana umutlar, mutluluklar sana ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]hayatta 4 yanlıs yaptım dogmak yasamak buyumek ve umutlara sarılmak 1 tek dogru yaptım o da senı sevmek ama unutmusum guzelım 4 yanlıs 1 dogruyu goturdu ![]() [sıze=1][ı]acıyı hıssetmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]gunlerdır kapımı kımseler calmıyor ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]sensızlık hayat denen defterın zından karası yapraklarına [/ı][/sıze] [sıze=1][ı]hasret kırmızısıyla multecı huzunler yazmak gıb askımm ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]sensız kaldıgım ılk gunden berı ıcımde bır umut vuslata daır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]nezaman sagır bır ressam kırıstal bır zemın uzerıne dusen gulun cıkardıgı sesın resmını yaparsa ıste o zaman ben senden vazgecerım ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]senı bırakıyorum bır elveda bıle dıyemeden, senı sevıyorum, senı bıle goremeden ![]() ![]() ![]() [sıze=1][ı]belkı anlamadıgım bı hıs,belkı sana kızamadıgımın belgesı, belkıde samımıyetı yanlıs zamanda yanlıs ınsanda aramanın caresız anlatılısı ıdı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|