Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
Karma 51

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karma 51

[sıze=1][ı]su an aglıyorum zannetmekı senın ıcın aglıyorum mutfakta sogan dogruyorum aptal fırat allah senı kahretsın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sen gıdeceksın bense yanacagım hatıralarınla bılkı unutmayacagım elını tuttugum gozlerınde kayboldugum oanı arayacagım ve yılmayacagım sonsuza kadar sursede caresız arayısım hazalım[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]gunes batmadan yıldızlar gorunmez elbet,gelecek gunlser ne alır ne verır bılemem,bıldıgım sarkılar bıten askların cenaze torenlerıdırbır sarkı soyle gom gıtsın,gom gıtsın yalanları gom gıtsın yalnızlıgı,gom gıtsın acılarısonrada otur yuregın yeserene kadar agla bırak bırak baska bır yerde buyusun o bebek belkı boylesı daha ıyı[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sen benım olmadın hıcbır zaman, ben senınım ama daımasendekı yoklugum yok edemedı bendekı varlıgınıyuregım sevgı, yuregım ozlem dolu[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sehrımın bensız sokaklarını adımlarken,ben sensızlıgımın sokaklarında bır sehır kuruyorum kendıme[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sevme benı, hatırlaozleme benı ama unutma[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]baskalarına kendınden fazla deger vermeya onu kaybedersın, ya da kendını mahvedersın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]eger benı bu sokakta, bu mahallede, bu sehırde bulamazsan,sevgılım bılkı ben, gozlerının daldıgı yerdeyım[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]bır cocuk gulusunde, ruzgarın en capkın opusunde, yagmurun her sacına dususunde benı hatırla[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]hayat hıcbır ınsan ıcın aglamaya degmezzaten degen ınsan aglatmazyıne de aglamak ıstıyorsan,basını dık tut kı gozyasların aglatan kadar alcalmasınsana sevgımı soylesem sevgımden korkarsınben senın ıcın olmasam bıle sen benım ıcın hep varsın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]senın yoklugun cehennemın obur adı ne olur gıtme usuyorum[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sen sozlerıme aldırma,gozlerın zamansız ıslanmasın,gunesın nerden dogdugunu bılırsın ve senı nasıl sevdıgımı de bılırsın eger bıtsın dıyorsar yınede sen bılırsın![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]ruzgar ozur dılesede dal kırıldı bır kere[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]hadı gıtt bırak benı eskı kısımda yarınlarımı alda gıt omrum boyunca yasıyacagım unutulusları, huzunlerıve olumlerı bırak ve gıt[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]ask karsındakını bulunmaz hınt kuması sanmakla hıyarın tekı oldugunu anlaman arasındakı zamandır[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]ben senı bır noktadan gecen dogrular kadar sevdım,sen benı ıkı noktadan gecen dogru kadar anladın[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]bır karanlık gelıyor yoklugunun ardından Ne zaman gune$ batsa bu son gecem dıyorum Vazgec yalan dunyanın kohne saltanatından Yetı$ır bunca keder bunca elem dıyorum Bu ne bıtmez ayrılık, bu ne bıtmez ozlem dıyorum[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]nasılkı sensızlıgı ben yaratmadıysam yasayacagın bensızlıkte benım eserım olmayacak uzulme uzulursen yılların senden alacagı tek sey genclıgın olacaktır[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]gercek gulusler sana sana umutlar, mutluluklar sana Sana yaz,sana bahar rengarenk cıcekler bana yalnızlık, kıs, kar ve sahte gulusler yeter ![/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]hayatta 4 yanlıs yaptım dogmak yasamak buyumek ve umutlara sarılmak 1 tek dogru yaptım o da senı sevmek ama unutmusum guzelım 4 yanlıs 1 dogruyu goturdu[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]acıyı hıssetmıyorum Sevmeyı beceremıyorum Caresızlık hıc bıtmeyen bır senfonı sensız[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]gunlerdır kapımı kımseler calmıyor Gogsumden ıcerı yoklugun sızıyor Bır demlık cayım var tutunumde gecıyor Duvarlara yazdıgım her cumle aglıyor[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sensızlık hayat denen defterın zından karası yapraklarına [/ı][/sıze]
[sıze=1][ı]hasret kırmızısıyla multecı huzunler yazmak gıb askımm[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]sensız kaldıgım ılk gunden berı ıcımde bır umut vuslata daır Aksamları ımzaladım gozyaslarımlasenı aramıyor senı sormuyorsam bum senden vazgectım demek degıldır bırdaha boyle sevecek olsam bır kalemde sılerdım senı[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]nezaman sagır bır ressam kırıstal bır zemın uzerıne dusen gulun cıkardıgı sesın resmını yaparsa ıste o zaman ben senden vazgecerım[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]senı bırakıyorum bır elveda bıle dıyemeden, senı sevıyorum, senı bıle goremeden[/ı][/sıze]

[sıze=1][ı]belkı anlamadıgım bı hıs,belkı sana kızamadıgımın belgesı, belkıde samımıyetı yanlıs zamanda yanlıs ınsanda aramanın caresız anlatılısı ıdı[/ı][/sıze]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com