![]() |
Eskisi Kadar Sevmiyorum Seni .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eskisi Kadar Sevmiyorum Seni ..Eskisi kadar sevmiyorum seni ![]() ![]() Her gece ağlamıyorum artık sana Kim bilir belki Gözyaslarımla birlikte Sende Düştün Gözlerimden ![]() ![]() Esikisi kadar sevmiyorum seni Evet sevmiyorum Hatırlamıyorum gecmişi Anlatmıyorum her sözünü dostlarıma Neden bilmiyorum ![]() ![]() Belki kendimi buldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eskisi gibi beklemiyorum seni Camlarda Titremiyorum seni görünce Bi güzel sözün avutmuyor artık yüreğimi Neden bilmiyorum ![]() ![]() Belki akıllandım ![]() ![]() ![]() ![]() Gelmeyeceğim artık peşinden Eskisi kadar umrumda değilsin ![]() ![]() Nerede oldugunu bilmiyorum şimdi ![]() ![]() Merakda etmiyorum Neden bilinmez Belki imkansızı oynuyorum , Belki şansımı zorluyorum ![]() ![]() Bak gördün mü ; Eskisi kadar dürüst de değilim artık ![]() Sana yalan söylüyorum Sevmiyorum diyorum istemiyorum diyorum Sana yalan söylüyorum Neden bilmiyorum ßelki kendimi Kandırıyorum, Belki Gerceklerden kaçıyorum Bıraktıgın gibiyim ![]() ![]() Hala sana aşık, Hala gözyaslarımla bekliyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|