Komik Yazılar... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik Yazılar...1 Herkes iyiliğimizi istiyor; ama vermeyeceğiz işte?2 Bir elin nesi var iki elin çetesi var![]() 3 Üzüm üzüme baka baka kararabilir; ama, körle yatanın şaşı kalktığı görülmemiştir![]() 4 İstisnalar kaideyi bozmaz ama bütçeyi bozar![]() 5 Dal rüzgarı affeder ama kırılmıştır bir kere![]() ![]() ![]() 6 Her türlü iyi niyet itina ile suiistimal edilir?7 Beni soran olursa cevap (e) şıkkı?8 Paranın ne önemi var mühim olan miktarıdır![]() 9 Tavşanı tazı tutar, çalımı avcı satar![]() 10 Bozuk sinirler kalıtsaldır, çocuklarımızdan bize intikal eder![]() 11 Temiz hava garip kokar![]() 12 Beş bin kere söyledim abartmayı bırak![]() 13 Allah seni mutluluk yağmuru altında şemsiyesiz bıraksın![]() 14 Atalarımız zamanında orta Asya'dan çıkıp da ters yöne gitselerdi, şimdi Japon olurduk15 Bakarsan bağ olur, bakmasan göremezsin![]() 16 Yazılıdan sıfır aldım ama önemli olan katılmaktı![]() 17 Yerçekimini yenirseniz dünyanın yükünden kurtulursunuz![]() 18 Karganın inadı kartal olmaya yetmez![]() 19 Aynı işe bıraktığın yerin gerisinden başlamaktansa, başka bir işe sıfırdan başla![]() 20 Internet: global köyün postanesi![]() 21 İnsan tecrübe kazanarak hata yapmaktan kurtulur;ama, insan ancak hata yaparak tecrübe kazanabilir![]() 22 İki tür insan vardır: "İki tür insan vardır " diyenler ve demeyenler![]() 23 Tam düne alışırken bugün oldu![]() 24 Başına gelenlerden daha korkuncu da olabilirdi Mesela benim başıma da gelebilirdi![]() 25 Kumarda kazanmanın tek yolu oynamamaktır![]() 26 Her şey kötü gidiyor olabilir ama hiç değilse gelecek yıldan daha iyidir![]() 27 Bugün, bundan sonraki hayatının ilk günü![]() 28 İnsanlar üçe ayrılır: Sayı saymasını bilenler ve bilmeyenler![]() (Alıntıdır) |
|
|
|