![]() |
Karma 64 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karma 64* DAGLARDAKI RUZGARIN ESINTISI NASIL INSANIIN ICINDE BIR HEYECAN YARATIYOR ISE ISTE BENDE SENINLEYKEN O HEYECANI YASIYORUM BITANEM * cama vuran her damlada bir tek sen varsin ne istiyorum biliyormusun her gün yagmur yagsin!! * kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni ‘EBEDiYEN SEVECEGiM’ * Denizlerden kagit,yosunlardan kalem yaptim,her yere seni seviyorum yazdim,ama sen aptalsin,inandin,cünki ben seni sevmedim,sana taptim ![]() * Gözlerin Nehir,Kirpiklerin Köprü Olsun,Ben Tam Üzerinden Geçerken İpler Kopsun,Düstügüm O Yer DUDAKLARIN OLSUN * Seviyorum seni ilk günki gibi Eriyorum hasretinden bir demir parcasi gibi Vuruldum sana bir pacavra misali Asığım sana ilk günki gibi * ONUN UZUNTUSUNU PAYLASIP ![]() ![]() ![]() ![]() * güneşe adını buzla yazan biri olura, bilkı o seni benden daha çok seviyordur * YESİLLER GİYER BAHAR OLURSUN ![]() ![]() * Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim ![]() * Dost, deniz kenarında taş toplamaya benzer önce teker teker toplarsın sonra teket teker atarsın ![]() ![]() * SEN DEPREM GIBI GIRDIN GONLUME FAY HATTI CIZDIN YUREGIME ENKAZLAR BIRAKTIN UZERIMDE KALBIMDE ARTCILAR DEVAM ETMEKTE OZLENMEKTESIN GULUM 8 ![]() ![]() * BIR CEMBER CIZILSE ![]() ![]() ![]() * Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba çok yanılmışım ![]() ![]() ![]() ![]() * Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatırlar bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler… Yani hissetmek isterler ![]() ![]() * BENDE HASRET, HASRETTE SEN BILDIM SENDE, BENSIZ BEN VAR DEPREM YIKMAZ, YAKMAZ ATES ASK OLAYIM, ASKIN KADAR * BIR DELI ASIK OLMUSUM NE GUNUM NE GECEM BELLI BIR DELI HASRETE VURULMUSUM NE DUNUM NE YARINIM BELLI GIDIYORSUN DIYORUM SUREKLI BENDE ASK SAHI SEVGILIM SEN GELDIN MI KI? * damdan duser gibi hayatima girdin, beni deli divane ettin, sucum neydi ki, beni kendine bu kadar asik ettin * damlalar olup dudaklarima aksan,dalgalar olup gönlüme carpsan,atesh olup kalbimi yaksanda,bilki;dudaklarimdaki damla,gönlümdeki damlalar o ateshi asla söndüremez… * Güllerin Hepsi Güzeldir Ama Senin Kadar Degil, Seni Herkes Sever Ama benim Kadar Degil * Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin ![]() * Seninle bir bütünüm sensiz hayat durgun, Sensiz şarkılar boş yaşamak anlamsız, Mutluluk seninle güzel yanlız seninle doyumsuz, Sen varsan eğer hayat yaşamaya değer ![]() * hissedince sana vuruldugumu baharda kus olup uçasim gelir,bakinca o güzel gözlerine hasreti bir anda silesim gelir ama ne çare birtanem ne çare ne kus olup uçabilirim nede hasreti silebilirim ama inan bana birtanem inan seni bir ömür boyu Sevebilirim… |
![]() |
![]() |
|