Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
Karma 65

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karma 65

* hadi beni öldür beni unut hadi beni göm yanlızlıga ama beni bırakma
* Gozlerinin Daldigi Yerde Ben Varim,Cunku O An Ben Seni Dusunuyorum… Seni cok Seviyorum Bebisim
* Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana
* Hep kalanlara gidenleri kattım! Bir gün yerine geçemediler O kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler Zor geldi ayrılık alışamadım
* SEN GELIPTE PISMANIM DESEN BANA CEZA VER RAZIYIM CEZAMA DESEN SANA TEK BIR CEZA VERIRDIM SENINDE BENIM GIBI SEVMENI ISTERDIM
* demedim mi bu hasret bitirir seniay dolanir gider,yalniz kalirsinhergün yeni bastan dagilir,ufalirsindemedim mi yüregim böyle sevme diye!
* diyorsun bana yaren sis yasa yasarmi bu beden ruhu olmasa¿
* SENI 1000 KISI SEVIYORSA BIL KI BEN ONLARDAN BIRIYIM,SENI 100 KISI SEVIYORSA BILKI BEN ONLARIN ICINDEYIM,SENI 1 KISI SEVIYORSA BIL KI O BENIM,SENi KIMSE SEVMIYORSA BIL KI BEN OLMUSUM…
* Dostluk,güzellik ve sevgi kavramlarimin sözlük anlamlarini degistirmek mümkün olsaydi ben senin isminle degistirmek isterdim
* Yeşile inat ağaç hala yeşermekte, Geceye inat gün hala ağarmakta, Ben ise sana inat seni hala sevmekteyim İnat bu ya seni hep seveceğim
* diyorsun bana yaren sis yasa yasarmi bu beden ruhu olmasa?
* dostlar varmıs farklı sehirlerde,birbirlerini ozlediklerinde ruzgara fısıldarlarmıs dostluklarınıdısarı cık sevgilim,ruzgar esmekte
* Sorumsuzluk ve Sorunsuzluk biryana,iyi ve kötü yaşanırmış yanyana derdim var anlatamam insanlara İNANILMAZ OLANA İNAN
* Ne dünden daha az Ne yarından daha çok Seni bugünde, Dün olduğu gibi Yarın olacağı gibi Çoooooooooooooooook seviyorum
* Yağmur, mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum
* Aşk dudaklarda kahkaha değil, gözlerdeki yaştır Maksat sevgi uğrunda ölmek değil, uğrunda ölecek sevgili bulmaktır…
* Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır…
* GECEYE INAT GUN AGIRMAKTA,AGACA INAT DAL COGALMAKTA, OLUME INAT INSANLAR COGALMAKTA,BENSE SANA INAT SENI SEVMEKTEYIMINAT BU YA, HEPTE SEVECEGIM
* Sen çölde bir çiçek olsaydın, seni kaybetmemek için göz yaşlarımla beslerdim…
* en buyuk okyanusta bir su damlasi olmak,ucsuz bucaksiz sahilde bir kum tanesi olmak ama en onemlisi milyonlarca insanin icinden senin sevgilin olmak…
* gece midir insani hüzünlendiren,yoksa insan midir hüzünlenmek icin geceyi bekleyen?gece midir seni bana düsündüren yoksa ben miyim seni düsünmek icin geceyi bekleyen
* ben sevdim o gormedi ben yaklastim ona o uzak durdu benden ben soyledim o dinlemedi tek caresi kaldi oda velenmek teklif etmem gerek oda kabul etmedi bundan sonra kor topal yasayacagim sensiz karanlik dunyamda
* ben bu hayatta pek cok yanlis yaptim ama acisini ben cektim tek bir dogru is yaptim oda sana kalbimle guvenmekti umarim laiksin sen buna canimin ici
* Yanlızlık gecelerin, ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, Tebessüm dudakların, hüzün ellerin, Sen ise sadece benimsin B İ R T A N E M !!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com