![]() |
Karma 77 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karma 7743-Ben seni dün sevmedim, çünkü dün bitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 44-SENİ BİR MİNİK SERÇENİN GÖZYAŞLARI KADAR SEVDİĞİMİ BİLİYORMUSUN, BU SEVGİM SANA AZ GELEBİLİR, AMA UNUTMA Kİ SERÇELER AĞLADIKLARI ZAMAN ÖLÜRLER ![]() ![]() ![]() 48-Herkes Ölümün Zıttının Hayat Olduğunu Düşünür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 49-Tek Kaldım Dünyada,Dünyam Olur musun?Deniz Kadar Sevdim Seni,DalgaM Olur musun?Ateş Gibi Yandım,Alevim Olur musun?İlk Aşkımsın,Son Aşkım Olur musun? SeNi ÇoK SeViYoruM ![]() ![]() ![]() 50-Sen miydin o görkemli siyahlar içinde? Akşamdi ![]() ![]() ![]() ![]() 51-DüşLerime kal, gözlerime bak, gözlerimi yak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 52-Yaşam sevgi dünyasında sevenin varsa güzeldir ![]() ![]() ![]() ![]() 57-Kan tukursende geceleri sabahı düşün gülümse ne gelirse haktan gelir deyip sabret ve sukret gelen ölüm olsa bile ![]() ![]() ![]() 58-Bir Kuş Var Yüreyimde , Ucmaya Hazır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 59-DüŞ lerin Gerçekle Buluştuğu An ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 60-TÜM YAPRAKLARINI YOLSAM AGAÇLARIN, GÖKYÜZÜNÜN YILDIZLARINI TOPLASAM SERSEM AYAKLARINA, BANA GELIRMISIN GELIRDE MUTLULUGUN EN BÜYÜGÜNÜ VERIRMISIN ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|