![]() |
Karma 78 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karma 7861-Bir çiçek sev hiç solmasın, bir dost sev arkandan vurmasın, bir yuva kur hiç yıkılmasın ![]() ![]() ![]() 62-Sevgileri olmalı insanın,gemilerin limanları gibi açık denizlere uğurlamalı ![]() ![]() ![]() 68-Aşkın gözyaşları denize döküldüğü zaman, dalgalar sahile şu sözü fısıldar; SENİ SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() 69-Kimsesiz odanda soğuk kış geceleri, için ürperdiği anlar beni an ![]() ![]() ![]() ![]() 70-Yüreğimizde ateş, gözlerimizde sevgi, ellerimizde umutla bütün kötülüklere inat, gülümseyerek yaşıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() 71-Bir çiçek tanırım ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 72-Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum, üzerine tüm duygularımı yüklediğim, yıldızı al ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 80-Hani için titrek bir çocuk gibi üşür, sokarsın ya ellerini ceplerine oradayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ 81-Ben garip bir sevda yolcusuyum ![]() ![]() ![]() 82-Yüreğini birden bire değil usul usul sevdim ![]() ![]() ![]() 83-Sen benim yalnızlığıma, kimsesizliğime düştün ![]() ![]() ![]() 84-Güneşin ateşinden çok suyun özlemi yakar çölü ![]() ![]() ![]() 85-Gerçek dostlar yıldızlara benzerler ![]() ![]() 86-Zile kızma kapıyı döv ağlasın, güle kızma kokuyu sev ağlasın, dile kızma şarkıyı sev ağlasın ![]() ![]() ![]() 93-Gitme sevgilim, gidişin kıyamet olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 94-Sırtüstü uzandım görüyorum gökyüzünü ![]() ![]() 95-Bir sevgi var içimde lekesiz, tertemiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 96-Bir gül baygın durur bahçede, yaprakları serin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|