![]() |
Karma 81 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karma 81156-Seni nekadar çok sevdiğimi öğrenmek istiyorsan,birgün yağmur yağdığında dışarıya çık ve yağmur taneelerini tutmaya çalış,tutamadığın yağmur taneleri kadar seni seviyorum ![]() 157-Kar fırtınasının içine düşen bir alev topunu hatırlatıyor bana gözlerin 158-Biz seninle farkında olmadan ayrı pencerelerden aynı yıldızlara bakmaya devam edeceğiz 159-Yatağını gül yapraklarıyla,rüyalarını papatyalarla süsledim ![]() ![]() ![]() ![]() 160-Yaşamın kaynağı sevgiyse eğer;Sevgi bir tutku,tutku bir amaç,amaç birşeyleri paylaşmak,paylaşmak aşk,aşk hatırlamaksa AKLIMDASIN 161-Seni her özlediğimde kalbimde bir yıldız çizdim ![]() ![]() 162-Biraz buruk bir duygu hissedersen yüreğinde,Gözlerin zaman zaman takılırsa uzaklara,kulakların zamansız deli gibi çınlarsa bilki seni özleyen biri var uzaklarda 168-Ne senden vazgecerim nede düşlerimden ![]() ![]() ![]() 169-Dün rüya yarın hayaldir ![]() ![]() ![]() __________________ 170-Sen benim için uzaktan beklenen mektup, mahkumun görmediği bayram, sağırın duymadığı türküsün ![]() 174-Beyaz çiçekler açtı eski bahçelerde, kızgın çöllere çöktü bir dağ serinliği ![]() ![]() ![]() 175-Birdaha dünyaya gelsem, yine seni sevrdim ![]() ![]() ![]() ![]() 176-Önce aynalar farkedecek yokluğumu, sonra elbiselerim ![]() ![]() ![]() 177-Ben akıllı kadınları severimDüşünen, az konuşan, çok bilen ![]() ![]() 181-Sigaranı avucumda söndür dilersen ![]() ![]() ![]() ![]() 182-Anlatır sana özlemimi gözlerim ![]() ![]() ![]() ![]() 183-Ne zaman tutsam ellerini, gözlerimin önünden mevsimler gecer ![]() ![]() 184-Söyle ne oldu bu şehire, istanbula¿ Nasıl sindirmiş her köşesine yokluğunu ![]() ![]() 190-Bir gün yağmura yakalanırsan benden kaçtığın gibi yağmurdan da kaç ![]() ![]() ![]() 191-Sevmek bir bakıma zamanını vermek demektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 192-Seni düsünmek güzel sey, ümitli sey, dünyanin en güzel sesinden en güzel sarkiyi dinlemek gibi bir sey ![]() ![]() ![]() ![]() 193-Ask için yer yüzünde uzaktan ötesi yok, en uzun gecelerde safaktan ötesi yok, yaklasanlar tanir'ya o gerçek asiklardir, nehirlere denizlere varmaktan ötesi yok, elbette ömür biter can biter ey sevgili, aski sende bulana topraktan ötesi yok ![]() ![]() ![]() 199-Sevmenin aci verdigini,Her sevenin Sevilmedigini bile bile Seviyorum, Ama yinede ufacik umut tasiyorum,Bekli seven sevilir diye,Sevgi sevenlere aci çektirmekten yorulur,Yorulur da belki sevenleri kavusturur diye Seviyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() 200-Neden gülmesin gül gibi yüzler;Niçin aglasin o güzel gözler;Niye sevgiye sevimsiz sözler,Söylenir diye sasar aglarim ![]() |
![]() |
![]() |
|