![]() |
Karma 92 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karma 92Sıkıntı çekecek kadar gücüm acı çekecek kadar sabrım kalmasa da, seni sevecek kadar kalbim her zaman vardır ![]() *** Sen hangi senenin baharında yağan yamursun ki, gönlüme yağdığında kurumuyorsun ve ne hoş bir insansın ki, unutmuyor ve unutulmuyorsun *** Denizlerden kağıt, sulardan kalem yaptım ![]() ![]() ![]() *** Düşünüyorumda, düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken beni düşündüğünü düşünmem olsa gerek ![]() *** Gayem zatalinizi taciz etmek degil, efkar-i umumiyede muhabbet kurmaktir ![]() ![]() *** Sen bir güneşsin, biliyorum, etrafında bir sürü gezegen var; ben de dünyayım, bil ki yalnız bende hayat var ![]() ![]() ![]() *** Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer bana geri dönecek olursan, ya meyhanedeyim ya da tam karşısında ![]() *** Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı ![]() *** Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım! *** Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle ![]() ![]() ![]() ![]() *** İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi ![]() *** Bazı gecelerde gökyüzüne baksan ayı göremezsin, ama bilirsin ki ay gecenin içinde bir yerlerde saklıdır ![]() ![]() ![]() ![]() *** Yüreğin öylesine güzel ki onu incitmelerine izin verme ne sıcaklığını yitir nede sevgini hayatta tek korkun unutmak olsun seni unutana yazıklar olsun!!! Bilirmisin zambaklar en kuytu köşelerde açarlarmış ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk hasret çekmektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaldır başını gökyüzüne bak bir ömür yıldız göreceksin yıldızlar sana olan sevgimi ay ise birtanem olduğunu gösterir seni seviyorum birtanem Bırak ellerimi Üç satır yazacağım Üç satırda SEN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamak özlemsiz, özlem Sevgisiz, Sevgide SENSiZ olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() Suskunluguma bakipta SENi unuturum sanma ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün ay tutulur, güneş doğmazsa, eğer ışık olmazsa, uzaktan sana gelen bir ışık olacak ,işte o bizim başlanğıcımız bitişimiz ise sonsuz olacak ![]() Canımdaki her nefes nefesine eklensin içimdeki her nefes hayalinle demlensin bırak bu gönlüm varlığınla renklensin benim gönlümde yaşadıkça ÖZELSİN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|