Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşinadır, sessizliğine, yüreğim

Sessizliğine Aşinadır Da Yüreğim...

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sessizliğine Aşinadır Da Yüreğim...

sessizliğine aşinadır da yüreğim

Tavlarken romantik, ilişkide maço, ayrılınca umursamaz gibi bin tane farklı şekli olan adam Net konuşuyorum; y**ş**sın

Ya RabbiDinlemiyor kalbim sözümüSenin kelaminin üzerine kelam yokturBir kelam et su kalbime Sen'in askinla dolsun[amin]

Parçalandım Ve her bir parçam ayrı yere bıraktım Birini açık denizlerin en derin yerine attım Kürek çektim, uzaklaştım, dönüp arkama bakmadım bile Birini yüksek dağların zirvesine çıkardım Hiç kimse kurtarmasın, kurda kuşa yem olsun diye Birini hiç unutmadığım o küçük şehirde bıraktım Dönemedim, kimbilir, belki dönsem de bulamazdım Önce savruldum yok oldum Sonra dinlendim duruldum Ve her giden parçam yerine Yenisini doğurdum Daha güçlü, daha sakin Daha mutlu, daha suskun Daha olgun, daha kırgın Daha yalnız, daha yorgun Birini tandık bir vişne ağacının dibine ektim Soramadım filizlendi mi, sürgün verdi mi Birini çok sevdiğim bir dostta unuttum istedim, geri vermedi, meğer benden pek haz etmezmiş Birini büyük bir aşk uğruna ateşlere attım Bilerek, isteyerek, ama asla pişman olmadım

bi sana yıkıldı birbir,, icimin dagları asi başımın belası sevdiğim kayıbım sende kayboldu gece ay sahıt ya delı olur ya yanarım

Bir sorun yoktu aslında sadece sen oltana biraz aşk taktın Bense Aşka Acıkmıştım Sazan gibi Atladım

çok zor avaz avaz susmak ve sessiz çığlık olmak

hayır sus! gitmeni anlarım ama sus! bahanelerini cüzdanına kaldır, gitmek zorundayım'la başlayan cümlelerini ağzının içine toplaküçükken öğrenememişsin! ağzında yalan varken konuşma

Aslında hiç kimse sevmedi, Bir ben sevdim seni Severmiş gibi değil, Kana kana sevdim seni Tıka basa sevdim Dolu dolu sevdim Aslında kimse sevmedi seni, Sevmekten çekindi Oysa ben;Yana yana sevdim seni Bile bile sevdim Aklımdan zorun var gibi, Aklıma silah dayanmışcasına, Mecburmuş gibi, Ve başka çarem yokmuşcasına, Bir ben sevdim seni Aslında bir sen sevmedin beni, Herkesi sevdiğin gibi

yağmur olsan binlerce damla arasından bulur, tutardım seni çünkü korkarım; toprak aldığını vermiyor geri

Aşk yolunda ilerlemek yürek işidir,Akıl işi değilKlavuzun daima yüreğin olsun omuzun üstündeki kafan değil!!

hayat; altta kalanın canı çıksın oyunu

öyle büyük boşluk ki bu,kim elini uzatsa tutacağım can havliyle sarılacağım boynuna bir büyük boşluk bu,beni benden,beni senden alıkoyar

Bir toplantıda bir genç Mehmet Akif' i küçük düşürmek ister: - "Afedersiniz siz veteriner misiniz?" Mehmet Akif hiç istifini bozmadan şöyle yanıtlamış: - "Evet bir yeriniz mi ağrıyordu?"

herkes kendine hayran ! sevmek yalan !

yokluğun kanıyor içimde, yetimliğin ağlıyor gözbebeklerimde

ikiye bölünmekte neymişben seninle bin kere öldüm!!!!

aşk;Şarap gibi gün geçtikçe güzelleşir Her aşk bir yüreğin sesidir ve sabırla büyür! İçindeki sevgiyle, acıyla, inançla, öfaaale,piser

yalnızım merak etme; yeni bir ''memnun oldum'' ziyan etmemek için,tanışmadım kimseyle

ben yoruldum,senin gücün var mı hâla?

anladım ki aşk; her iki tarafı da magdur eden yürekte izinsiz gösteri yapan, mutluluk karşıtı bir eylem can yücel

herkesi sevebilirdim, senden başlamasaydım!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com