![]() |
Nick 1. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nick 1.kàLbiné µzànàn bµ yøLdà ![]() ![]() ![]() ![]() ßeLki Kurduğumuz HayaLLer ßiter Diye ![]() yikildim ![]() ![]() ![]() KeLimeLerin ßûyûsûnde tıkanır yutkunamadığım en ßûyûk tutarsızLık ![]() ![]() ![]() ![]() Yüregimdeki Yagmurlar döküLmeyin gönLümdeki acı döküLmedi ![]() ![]() Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UsanDım Bu HaLimDen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fahi$e RuhLu hayatta Sap Gibiyim ! + (arkadasının ismi)=»(f)You`ll Always Be My Best Friend!!(f) √ Unuttum DêMèk ßìLé Hà+îRLâMâK+îR rock'n coke qibisin Cadır KuraßiLirmiyim + ? öLürümü Gördüm Dün ![]() ![]() βεήίм оŁλи βαиα қαŁıЯ ![]() ![]() ![]() Zifirî karanlık içinde ![]() ![]() ![]() Yaşantım ![]() ![]() Hiç anlatamadm * Hiç anLamadılar x[ Ήәяşәγ ỶạĿạи ọĿsạ вịĿә әи qsĿ »AşK zọя ọĿạиdịя …‼ ''hayat ''x''osun sende''y''ol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UmrumDışı - Zıt (Y) DuRmaz İnsaN haYvan oLunca ![]() Oradan ayRılana Kadar oradamı kaLdınız // Tesadüfen Doğduk Mecburen Yaşıyoruz ![]() уαяıм кαℓαη вιяşєуℓєя ναя! Ardından Hep yasaklı kelimelelanır mı Derler ![]() ![]() ![]() ![]() = bütün Bildiklerini SİL karanLık Senin olsun = Iyılıqe Dair Herşei Sattım Şeyta'na ++ Kendimi normal olacak kadar anormal görmüyorum ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşıyorm LayLayLom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BayLar onLarın ruhunu SiL B$tn ** m0deRn ZamanLarda a$k düttürüdürü müdür? x) Tamam Tamam sustum ![]() ![]() TırmaLıyalımmıı ![]() $eytanLa Dans Eddim =* Şimdi ay usul ![]() ![]() ![]() ![]() SéSSizLik İstiyorum ![]() ![]() (L)xXx(L) L0√3 (L)xXx(L) έmo qirL's | aNti PoP | + ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR ![]() ![]() ![]() Alma kalsın ahı ![]() ![]() ![]() ßeni Vurun ßu Aşk'a ßir ( ![]() sefioRum dioRsun heRqese veRioRsun ( ni ![]() | rahaTım - rahaT oLun - rahaTsız oLMaM ! ![]() ![]() kanatSz SheyTan ![]() hayat aCımSzSa Snde acımaSz oL ![]() ![]() Sevgim Büyüdükçe ![]() Ben Küçüldüm Çocuk Oldum ![]() ![]() Tüm şehir ağladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mecburmusun hep en uzağa gitmeye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SiLdim Hayatımdaki malları ![]() ![]() İntihara MéyiLLi DüşüncéLériM ![]() ![]() ' asLında aşkLarın en güzeLi yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() SHOW ME THE MEANİNG OF BEİNG LONELY (yalnız olmanın anlamını sole) || "Sadece sessizLiqi Duymk İsterdiM ![]() ![]() nfret oYunnda ßir perde dha :/ (; inSan umurSaMAdıQLarına Karsı hép eii dawRanır/ ![]() zamanın eli değdi bize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutlak Deger! // Geçmi$imi çöpe Attmı ![]() ![]() ![]() qeLen qiDen ßeNi YoRmazz’! ßiTen Hic BirSeY ßaNa koYmaz ![]() ![]() ![]() || ҳ̸Ҳ̸ҳ αѕqı qöм∂üм qαℓвιмιη мєzαяℓqıηα ҳ̸Ҳ̸ҳ UmuDum Yhok qeLeceqimDen Ama Pisman deqiLim qecMisimDen ![]() ![]() anLatMaya kaLksam uZun süReR anLamayA kaLkma akLın qideR ![]() ![]() qidEn ßiTeR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|