![]() |
Yine İmzalık. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yine İmzalık.[CENTER]<3 aLışTım sana farkınDa oLmaDan o tuhaf sıcağında ısınıyor bu aralar kalbim öyLesine içimdesin ki öyLesine benDesin ki seninLe çarpıor kalbim! hep seni söyLüy0r dudaqLarım seninLe doLuyum arTık seninim! saDece sendeim seninLe nefes aLabiLiorum qeçmişim k0ca bi yaLanmış senDen s0nra anLadım qeldin dünyama sevqiLim öyLesine qerÇekSin kiqiTme sakın!♥ ♥ anLat onLara peri masaLının kötü ßittiğini ÇocukLuğumu özlüyorum Yara bere içindeki dizLerimi Pamuk heLvaya yapışmış suratımı Elma şekerine bulanmış ağzımı YaramazLık yaptığımda annem göremesin diye sakLandığım kapı ağzını Oysa Çoktan sobeLedi hayat ![]() ![]() ![]() Θyunun €n GüzeL Чerinde ZiL ÇaLınca ŰzüLürdük Чaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hangi cümLe anLatırdı içimdeki seni ? Benim her yerimde bir anın var; aL onLarı geri ![]() İki şékér vérsém kândırâbiŁir miyim içimdéKi Çocuqu Dâhâ mutŁu dâhâ mâvi yârınŁârâ uyânmâya iKnâ édébiŁir miyim O'nu? ![]() *_$imdi yaLanLarın kadar kirLéndin sén GözyaşLarım kdr témizdim oysa bén ![]() ![]() Yazılmayacak artık sana dair ![]() ![]() Hiç bir cümle ![]() ![]() Hiç bir kelime ![]() ![]() Hiç bir hece ![]() ![]() Hiç bir harf ![]() ![]() Hiç bir ![]() ![]() ![]() Hiç ![]() ![]() ![]() DüsLerimi görüN öyLeyse sewdiqinizi benim gibi sewiN güLüN hep güLdükLerime sikiysa öLüN bakaLim hergün öLdükLeRime ! "ßén séni séviyorum ama ![]() ![]() ![]() " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qittikcé dévrikLé$ti ![]() ![]() SiLdim héPsini ![]() ![]() Eger dokuz CanLı oLsaydın biLe En fazLa sekiz kez kaçabiLirdin öLümden BiLki yedi düveLe suLtan oLsan dahi Yerin aLtı mekan oLacak sana En fazLa beş metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın dört açsanda gözünü Bu dünya üç günLük dünya AzraiLin yanında iki kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet bir gün öLeceksin İşte o gün herşey sıfır dan başLayacak ![]() ![]() Kimse giderken götürmüyor sevgiLeri yanında YanıLgıLarımı yüzüme vurmayın İcimdeki cocuğun masaL saatine denk geLdi aşk AnLadım dedim ya Daha fazLa yormayın boğulmak istiyorum gözlerinde… Ayrılık dediğin; uzun bir yoldur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uçurumun kenarındayım bir adımlık işim var… oysa ne çok oyunLar biLiyordum da korkuyordum söyLemeye ![]() ![]() ![]() beLki bunLarda çekip gidersin diye ![]() ![]() oysa ne çok ağLadım yokLuğunda ![]() ![]() sana farkettirmeden ![]() ![]() ![]() ve sensizLiğin daLgasına inat bir damLa gözyaşı dökmeden ___/!insanlıK öLdü katiLi menfaat ![]() ![]() ![]() Ŋε ЪuŁδuЧsa кaЧЪεŧŧi q۵ŋüŁ aşкŧaŋ Чaŋa ![]() ![]() ***** heЯ damLa yAş ![]() ![]() ![]() ![]() iLksin! smdiLik soN hiC bi suRéT "sen" oLamaz asLa yerini aLamazz! Sen gideLi Aylar oLdu HaLa Döneceksin Diye ßekLiyorum KaLßimde SensizLiğin Izdırabı ve yanLızLığım Sen yokken Hersey ANLAMSIZ Sεnin nε ØLduğun bεniм için hiiiç önεмLi dεğiLsØnuçtα gözLεriмin Sαnα bαktığı kαdαrsınbεn Ø gözLεri sεndεn çεktiğiм αn hØş bi αnı Ølαrαk kαLırsın!! İçimde birbirine silah çekmiş iki insan Hangisi ölecek bilinmez Kendini elma sanan bir portakalım Isırılmak için bekliyorum soyulmuş kabuğumla Vitaminimi kaybettim kabuğumda kaldı herşeyim Giydirin beni üşümekteyim! Yordu ! Gözyaşlarım gözlerimi Yorgun düştü yüreğim Söylemek istediğini anlatamamaktan Yordun yüreğimi sevdiğim Kendini saklamaktan SeviyoRum deseydim sever miydin ??? renKLi hayaT bana hayaLimi SaT ! Hiç korkmayasın bensiz kalmaktan ![]() hiç korkmayasın ellerimi tutmak isteyip de dokunamamaktan Öyle bir yazgı ki bu; öyle bir "BİZ" olmak ki ![]() bizi ayırmaya kimsenin gücü yetmez ![]() biri ikiye bölmeye kimse cesaret edemez ELéLé ve daima iLeriyé ßirgün birbirimizden ayrı dü$sek biLé ßiLiyOrum hiç bir zaman ayRı deqiL yoLLaRımıZz Ve aynı yOLda yürüdükCe Gün geLir éLLérimiz yiné biRLé$ir "AyrıLsak biLé kOpamayıZz" Ayrılığın bedelini binlerce kez çekerek ödedim bu şehirleri bu sokakları adım adım milim milim boynu bükük gezdim şu an ne haldeyim ne dertteyim nerden bileceksin be GÜLÜM onun için en son dileğim seni son kez ölmeden göreyim Loş ışıkLar aLtında 3-5 tane tekLi iÇtim Orda buRda ağLadım beN yaLnızca senin iÇin! Ve seni qöRmek aRtık sadece biR rüyaySa eLveda çekerim artık bu B*kTan dünYaya iLksin! smdiLik soN hiC bi suRéT "sen" oLamaz asLa yerini aLamazz! TUT ELLERİMDEN SESSİZCE ![]() SORGULAMA BENİ ÇÜNKÜSÜ OLMAYAN NEDENLERİNLE O qözLerinde qöRdüqüm ışığı haLa unuTamazken Korktuğum Tek şey bana eSkiSi qibi bakmamanDır UmutLuyum eveT ***** qibi haLa peŞindeyim MutLuyum böyLede meRak eTme daha deLirmedim! RéNqLi kaLpLerimiz nerdé Bazen ![]() Bazen ![]() Bazen ![]() Bazen ![]() Ve İşte Öyle Dediğin An Hayallerini Kaybedersin Yaşam Garip Bi Döngü ![]() Ellerimde Cam Kırıkları Ve Ellerim Kesik dü$künLüğümü yağmaLa içimdeki terk ediLmi$ cocuğu vur ! Git ! ßir deStanda ßen ekLerim eLßet Sevda sayfaLarına ! terk edip giderken dönmiyeceğine iLk önce ![]() ![]() Söz ver ! ßak güLümSüyorum yine Sırf Sen yanımdaSın diye GözLerinden damLayan inci taneLeride ne ! merak etme hem kuLakLarımda ![]() ![]() ikimizin $arkıSı! dudakLarımdan eLveda SözcükLeri çınLayacak kuLakLarında ! eger Sevda ßu demekSe ßen vazgecdim ßeni sevmeyin ! yanLız kaLmak iStiyorum kaLßinde ona tekrar ßakarken seni hissetmek ! ßu gece Son defa KağıtLar yakıyorum Senin iciN ! Denizin gökLe kucakLa$tıgı sınırdayım yok oLmam an meseLesi! Sevmiyorum artIk yanLız geceLeri hiCmi özLemiyorSun ßeni? vicdanSız SerSeri kanım cekiLiyor dostLar ayrıLıkLarın en dokunuLmaz $ahidiyim ''belki'' dünyasında ''keşke'' kokan havayı solurken ''iyi ki'' dediğim tek nefesimsin tahta tekerleklerle ceset taşıorlar ![]() cesetlerin bazıları yaşıorlar cesetler bi daha ölmicekler ![]() cesetler geriye dönmicekler! FasuLyédén seviLdim hép 0ynadım fasulyédén Zararım künyédén mi? Y0ksa küLLiyen mi bünyédén? Bendesin Benim oLmasanda Taş Duvarlarar Ördüm yine Etrafıma Kimseyi KaLßime Almaz Oldum* a$k néyDi ? sény séwmékti a$k aRamaktı kénDimi sénDé Vé hiÇ oLmadıqıM kaDaR ßén oLmak ßénDé iSsyaN étmékTi sénSiz qéçéN héR saniyéyé i$té a$k séwdamıZzı haykıRıoRdu gideCekSen yaßancı koLLara feLaketim oLur yar ! kayßoLurSun pusLu rüyaLarın ardınDa ! gurara yoku$ SevdaLarda Sen gidiyorSun ßitanem ve ßen careSiz ßana yaprak dökümü ya$attın ey SevgiLi Sen ßeni ßenSiz ya$ayaßiLiorsun ßen Seni SenSiz dü$Leyemiyorum saßahLarında güne$Ler geceLerinde güLücekLer oLmaSın ! anLa canıSı ruhumn Sana ihtiyacı var ßen susuyorum ama acıLarım konu$uor yanLız hic ayrıLmadık SeninLe degiL ßir Sene ![]() 1 gün ßiLe gitme ! ßoquLmaktan KorkTuqun Deniz mi ??? TahmininDen Derinim* ßakmazSan bakmam ![]() konuŞmazSan konuşmam ![]() yaLanLarını dinLémem ![]() kavqa éDerim ![]() aTıp tuTmam ![]() düŞeni kaLdırırım " aCiz " değiLim! herkeSi sevemém ![]() şimDi kaRar senin ßén köTü ßiri miyim ? ßir ¤¤¤¤L gezinioR ßedenimde ![]() karnımın sıcakLığıyLa ürPeriorum ßeqle öLüm qeLiorum qeLdim ![]() ![]() ZoR dünyamın TakdiRiySen Şimdi SihRim SonRa ZehRim oLaßiLiRSin ![]() ![]() Evinin en karanlık köşesine koy beni ![]() ![]() ![]() Sén sért ritmLérdé ''méLankoLik'' sözLér söyLérkén ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreqimdeki mahkum ask… Dur/ma kaç! Nasil olsa bulurum seni gidisinin ardindaki damla damLa k(a)n izlerinden!!! Ruhum bir [ paLyaço ] ![]() ![]() Sahnedeyim yine bu gece ![]() ![]() İçim kan ağLasa da ![]() ![]() Yüzümde sahTe güLücükLerLe ![]() ![]() uyudun uyandın makyajına yine boyandın Bitmek zorunda kaldık ![]() Aşkı itmek zorunda kaldık! Aşk bize göre değildi belki Yittik itildik ama yetinemedik ![]() ![]() Kaybettin Beni ! Ama ÜzüLme ![]() ![]() Sana çok Kız Var Kaldırım Köşelerinde ! Canımı yaksada hayat büyüyorum AkLımın İpLerini SaLdım ! Üstüme gelme ![]() Üstüme gelme! agzımda küfürler dolasmakta ![]() oyunun sonunu izliorum ![]() ![]() ![]() Dünkü aklın bugün yetmez Yarın bambaşka bir dünya Bir sen var o hiç değişmez Gerçeklerin hep farkında^^ Loading ![]() ![]() hayat masaL gibi ![]() ![]() bi varmıs bi yokmus gibi artık renkler yok ![]() Kaç harften olusuyosun? Kaçın sesli? Kaçın sessiz? Kaç davranış sergiledin? Kaçı yerli? Kaçı yersiz? sznle uqrasdıqımı zannediosnz yanılıosnz kapasiteniz okdar büyümedi yavrum ![]() ![]() ![]() Şimdi ![]() Kaderime küfRederim hayaT misaLi * |
![]() |
![]() |
|