![]() |
Süper Nickler (: |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süper Nickler (:kaLmadı bu deviRde dostLuk herKs bozuK ![]() ![]() Kalßimi weRDim sana ![]() ![]() hawaNdan qeCiLmioo ![]() unutma giTTğinDe döneR umuDum vaRdı ama başKasıyLaym diinCe oDa kaLmadı ![]() ![]() ağLama kaLbim büyüDün arTık zorLama kaLbim dönMez biz ayRıldıK biLiorum değişTm gerÇkLerLe yüzLeşTm sizDe farKediN bn onDan vazgeÇtm beN giBi seviYor mu eLLer seN mutLu oL bu kız seNi ömüR boYu beKLer ![]() ![]() bu nasıL eziyeT aLLahm tam aLışmışKn ona yaRm kaLdım biLsen uzaKLarda kimLeR ağLıyoR geLemem sevDiğim bu yüreK aRtıK dayaNmıoR ![]() ![]() maDem arTık sevmioRsn ''heP içimDe yaŞarm seNi'' son sözm oLsun beCeremioRm arTık sevmeYi snDen öğRenDm beNde kaLpLerLe daLga geÇmeyi gözLerm göRmez oLdu sanKi diLm tutuLdu seNi göRünCe kaLbn duRdu x) soRun değiL sevme beNi ama hayaTınDan da siLme beLki dönersN geRi darĸneѕѕ qυenCн ![]() ![]() ![]() kanatSz SheyTan miss SchizophReNe qÖnüL çeLen'im | ''qaЯanLıkLık qЯaLiCesi'' ''qaЯanLıkLık pЯenSesSi'' GüL ßαkıShLım qüçüx quяαßiчεm $iddetLi qeçimsiz ![]() ![]() ![]() cHaDaLooSss =) | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qimSe karıShmαsın Dαα Cocuqum ßen ![]() ![]() cαnım Чαnαrsα dαhα beter Чαqαrım ![]() ![]() ßen qüccükken De ßöyLe yaparmıSsım ![]() ![]() SefiOrum qenDimi =) ßi'de Sheni ''ChoK sewiOmm 2[miZi]" mnyXxxx =P ![]() ![]() ![]() qaЯmakarısıkŁasmaktayım ![]() ![]() ![]() " ßöööÖ x] ƒєукυℓα∂єηιη ƒєνкη∂є вιя нαтη'м χD ' qooqLé'a ßaktık ßéyéféndi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|