![]() |
Nick Devam . |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nick Devam .Hani o sessiz günde kulağıma fısıLdamıstın ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SevgiLiLeR günü qéLmé ßizi qéRmééé ![]() ![]() ![]() KaLbmm SsöZz VveRdii quRuRLuu oLuCcaK HaKetmeyenin q*Tünü KaLdıRmıcaKk ![]() ![]() ![]() ![]() [!~BiRiSi AcIyI CeKTi ÖTeKi AcIyI SeRViS eTTi ! Sincap bile fındıkla oynamıyo artık yarmış ikiye açmış yanına bir büyük rakı s ![]() çhq üsqünüM iStemeden ßi ßakışa aLdandım iNaN ßana pişmanLktan ßtn qece aqLAdm ='( вιя кαç ѕαηιмєтяєℓιк ∂єяι ραяçαѕı мı ؟ уαℓαη кσѕкσ¢α вιя ¢σgяαƒуα σ ![]() ![]() SaLdırr ![]() ![]() ![]() *ORdA buRdA bANA sÖWen HALin ÇoK FEMİNİM ! * *hAyaTımı DaraLTTın!üZerimE oLMuyoR aRtık ![]() ![]() ![]() Benek benek büyür karanlığım ![]() Sebebin kaLmadıysa var oLmak ızdırapsa Yüzünde masaaaLe geçer yıLLar örümcek gibi ördün zihnimi içimde dolaşan alkol gibi sana gitgide sarhoş oluyorum Bana Seni Unuturacak Bir Yer Yok Bu Dünyada ![]() ![]() ![]() *Değmeyin düşüncelerime kırmayın sessizliğimi Sensizlikten kalan en acı gerçegim 'hiç'ligim ! Artık Ne seNi neDe Sevqini isTerim 2inizeDe yoL veRdim Hadi qiDin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|