![]() |
Duygusal Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duygusal SözlerLσѕт σf Liifє тiiм℮ ×S | ![]() ![]() ![]() ![]() [_ѕєйDєй ѕσй вiiя яiicαм σLαcαк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥♥♥♥♥ßỉя Tєk گےєvgỉ Øℓå¢åk ßµncÃ¥ TєℓåştÃ¥n AяtÃ¥kÃ¥ℓÃ¥n ![]() ![]() ![]() ♥ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya ♥ßÎ?м£z????d£dÃŽÄŸÃŽм????h£я????گے£¥????bÃŽ ??ÃŽ??? ?gÃŽ?м £z????d£dÃŽÄŸÃŽм????h£яk£گÎÑ????gÃŽ??ÃŽÄŸÃŽ? ???gÃŽbÃŽ ♥Nєя∂єsỉn گےєn¿HÃ¥YÃ¥tıмın nєяєsỉn∂є yєяỉn¿Hємєn yÃ¥nıbåşıмdÃ¥ Ã¥мÃ¥ yıℓ∂ızℓÃ¥я kÃ¥∂Ã¥я uzÃ¥k ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥♥??K Ǻ P Ǻ ? ? I м???K Ǻ L ß ÃŽ м ÃŽ???گے ÃŽ м D ÃŽ L ÃŽ k???Â¥ Ǻ Ñ L I Z L I K L Ǻ R???Û L K £ گے ÃŽ Ñ D £?? ♥Ñєяdє yi?iяsєм hєp گےєndє ßµℓµyoяµм ßåşℓÃ¥ngıçℓÃ¥яıмı گےєnsє hiç ßi?мєz gibi ßєndє oynµyoяsµn ?üм گےÃ¥kℓÃ¥nbåçlÃ¥rını ![]() ![]() ♥Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayI bIrakIp gittiler ![]() Sen hiç gitmeyecek gibisin degil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler ![]() ![]() ♥Çektim yüreÄŸimin ipini, bitti! ♥Oyun bozan bir haylazdım Biliyorum ama ![]() ![]() Oynamadığımız bütün oyunları Kıskanıyorum simdi ♥sana gitme diyemedim gözlerim gözlerinde kaldı susuz büyürmü hiç çiçek su sende çiçek bende kaldı ♥N? İlktiN N?d? SoN S?wgiyl? DolduN N?fr?tl? YoK OlduN ÜsgünüM CanıM UnutulduN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥Herkeى?µήµttµ?gitti?beήde?µήµttµm?herىeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥Sevmye?NiyetLiYseή?İi?DÅŸnmelisή?AgLamyı?à –gre nip?G üLmeyi?ßiLmeLisiή?Ask Kumar?Gibidir?Dikkat?EtmeLisή??OynadÄŸή Zar DeiL ßlmelisn?? ♥DeÄžiÅžkEn bIr dÜnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM ![]() ![]() ![]() ![]() ♥saBRetmeye deqeRsin ![]() ![]() ♥Sêvdâ êktîm îhâñêtî ßî¢îÿørûm , ¢øk Sêvmî$tîm î$tê ßûñâ ÿâñîÿørûm , vâzgê¢îLmêz Sâñdîñ Sêñ kêñdîñî Sâñâ ñøktâ køÿûÿørûm ![]() ![]() ♥bir masaldı bu hep sen anlattın çocuktum inandım ![]() ![]() ♥dostLarm wardı hayaLLerm qiBi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥Birakip gittin beni? Seni unuttum sanma, zaman alismayi ogretti belki ama unutmayi asla ♥Bu gece YiNe Uyuyamadım Ya Da Öyle Sandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥AÅŸk:cennetle cehennem arsı iÅŸleyen trende mevsimlik bir bilet? ♥Boshwer, HepaynI MaSaL ![]() ♥aslında herÅŸeyin sorumlusu "aÅŸk"tı yani herkes aÅŸk'a inandığı kadar haklı ♥artık ne sen bana nede ben sana bir çehre ![]() ![]() ![]() sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve ben: tek sana mahkum bu yalnız ÅŸehirde ![]() ![]() ![]() ♥uNutmadım sevgi sözcükLeRiNi ama uNutmuÅŸ gibi davRaNdım, SeNdeN baÅŸka hiç kimseye yakıştıRamadım! ♥GidiÅŸini kabullenemememin kaderle, senle ilgisi yok ![]() Benim kavgam kendimle, BitiÅŸi yok bitiÅŸi bedeli bir bana, zararı hep bana hep bana ![]() ♥Sen yoLLarına 29 harfLe acı dö$eyen bir $ahsa Yara deÄŸiLde Yar diyebiLir misin? ♥ZORUMA GİDEN SENSİZLİK DEĞİL ZAMANIN İÇİNDE SENİ ARAMAK ![]() ASLINDA BU DA DEĞİL ZORUMA GİDEN VARLIÄžIN VARKEN ÅžUAN YOKLUÄžUNU YAÅžAMAK ![]() ![]() ![]() ♥Tüm Åžehir aÄŸladı sen gittin diye mecburmusun hep En uzaÄŸa gitmeye ♥hem gidenedir bu ÅŸehir hem gelecek olana oda biraz oyalanıp gider nasılsa ♥Üşüyen yanlarımla sarıldım hayata yeniden ve yeniden ![]() ![]() ![]() Hoşçakalı esirgenmiÅŸ bir veda sonrasında hoşça bakamadım kendime ve hoÅŸka kalamadım ♥Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana ![]() ![]() ♥né éL!mdn ?u??Lr né yüzüMé qüLdüLér ß! qün 0Lsn öLmüné séwdiLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Lr ßana ßu dünyda mu?LuLq Haramm$ méqéR ♥Tam_kar$ıya_geçerken_ßıraktığın_O_el_Ben!m _| ||♥İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksın ![]() ![]() ♥NØk?ayı kØyduÄŸum æN N£ S£nd£n ßir £S£r N£d£ ߣnd£n ßir iz kæLæjæk ![]() ♥Sanma ßiLékLér!mdék! jiLét kéSigi 10Lar aÅžkImIzIn bédéLi 10Lar zaLim!n diÅž !zLeri ♥Sen Benim Hem var oluÅŸ ; Hemde Yok OluÅŸ Sebebimsin Madem yalandın nie gerçek duygularımı oyuncak seçtin :: ![]() ![]() ![]() ![]() Sabrım SeLametinse, İntiKamım FeLaketindir! içimde haykıran kimsesiz çocuklar aÄŸlak ![]() ![]() Kân Kâybedîyør hayâtîm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yak sende bu ÅŸarkımı katlet hakkımı alırım giderim farzet ömrümü soldur beni maffet bıçağını yüreÄŸime sapla ve terk et ![]() Bu hiddet benim! Kimse sahiplenmesin! Bütün suçlar ?yine? benim! Kimse, nezaketini araya verip, suçtan pay çıkarmasın kendine! Nesnelerinizin, kelimelerinizin, zamanınızın, sevginizin ziyanlığına yanmayın! Hasarı tespit edin yeter! Bedelini, fazlasına canımı ekleyip ödeyeceÄŸim! Sıyrılıp çekilirken aranızdan, ?üstüm kalsın? diyebileceÄŸim! MeÄŸer siz, nasıl da yetermiÅŸsiniz size! Bilemedim? SaÄŸ olun, sizi sevmeme izin verdiÄŸiniz için ve beni sevdiÄŸiniz için? Üstüm kalsın! Son kez gelmeni istiyorum sessizce, habersizce, aniden ![]() Karşıma çıkmanı istiyorum, benim olan,sana yabancı olan memleketimde ![]() Son kez sarılmak istiyorum sana sıkıca, Elimi bırakmamanı gün boyunca, Ve seni öptüğümde ![]() ![]() SessizliÄŸimizi seyretmek istiyorum ![]() Vedaların en güzelini yaÅŸamak, belki yaÅŸatmak, ve son kez " Seviyorum Seni " demek istiyorum ![]() AÄŸlamaya utanan gözlerim, dayanamayacak ![]() ![]() ![]() Sen gitmiÅŸ olacaksın, Ve bitmiÅŸ olacağız birbirimizde ![]() Yine hoşçakal ![]() ![]() ![]() SevdiÄŸim adam ![]() ![]() ![]() seni unuttum ama hiç bi zaman bitmeyeceksin bende!!!! кαяαкσℓ мєякєz ?αякєтмєz α∂αραzαя ¢σ¢υgυ α??єтмєz ∂ιкℓιя вαѕℓαя HeЯ AnıN TadıNı ÇıkaЯmaya ßaK ![]() ![]() ![]() ![]() aNKaRa meRKez [ GiremeZz heRKeZz ] '' Okyanus yürekli dostlar bulmadan sakın konuÅŸma! Taşıyamazlar, kaldıramazlar senin yükünü, canını yakarlar, utandırırlar ![]() ![]() ![]() ![]() xXxküçük kız artık çok yorulduxXx Umutlarımı, gözlerim dalarken senin anlamsızlığına ![]() ![]() harcadığım o zamanı geri ver hayat ![]() ![]() ![]() Tuza müpteLadr yaraLrım!!KurÅŸun qeçirmes bnm yaLnzLıqm!! GüLeRiM iÇiMe DüŞeR GöZ YaÅžLaRıM ÅžeYTaNıMı TaÅŸLaRıM [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KiÅŸiseL bir mezar kazın CehHeNNeMdeN GeLdiM CeNNeTe GiDiCeM ![]() [Seni ne kadar sevdiÄŸimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismi] (( ÖyLeDe Bi UnuTurum ki ! )) &{кαяα кє∂у}& %_αÅŸк вö¢є!_% ''|''кöтü кıѕѕѕ"|" +^öℓüм мєLeкєqι^+ ●вσÅŸ ∂üηунαηıη ![]() ![]() - нαηι qιтмєуєÂ¢єктιη !! - ●1αη вιℓє σℓѕα αкℓıη∂αη gєÃ§ισмυуυм●●● # öуℓєуѕє ѕєη υηυт вєηι уєтєя кι вη∂єη ιѕтємє ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() üÇ KuRuÅža" S£VM£DiK "£RK£ĞiMiZi" ÇıKMaDıK SöZüND£N oNu DüŞüNDüĞüMüZD£N BiZ "£RK£ĞiMiZi D£ SaTMaDıK" aRaBaSı "BMW" DiiL Di£ "£LiNi öPM£KT£N D£" KaÇMaDıK "Y£Ri G£LDiÄžiND£" BiZL£R SiZL£R GiBi "KıRıTMaDıK SoKaKLaRDa" V£ "KıRıTMaYaCaĞıZ Da" iÅžT£ FaRKıMıZ BuRaDa ![]() ![]() SéN séVméDin onU o GéßéRdi ![]() ![]() ![]() Sén iNsansan,O inSAnsa , ßéndé SAnsAM né oLurki ![]() ![]() ![]() |Kime Ne Ki Ben Kimim!| Tanrı'm YıLLar Günaha Soktu, GeL De İcimi FiLtre Et Duvarda çerçeveydi yaÅŸanan anılar, Bir tebessüm etse göz dolar, TaÅŸar sular ve ruhumu sel basar, Ve kalbimde bir küçük çocuk yaÅŸar ![]() ![]() ![]() уüzÃ¼иє вαкıℓαѕÄ±и уσк вє ∂üиуα!!! Gözlerin mi daldı yoksa sıkıldın mı sorulardan ? Hiç geçmez mi gözlerinden bu sonbahar ![]() ![]() Depresif bu alemin içinde akli dengemi yitirip suikast notları tuttum kendime ![]() ![]() Çığlıkların hakimiyetindeki bu haykırışlar aleminde, kaç dizeyle tanımı yapılacaktır mutluluk senaryolarının? Yazdıklarımın hepsini kaderden çaldım ![]() Çocukken çizdiÄŸim resimlerde iki kuÅŸa selam eden güneÅŸ vardı ![]() ![]() ![]() Patakla ruhumun karamsar çocuklarını ![]() ![]() ![]() ![]() Åžimdi yokLuqa düşüyor zaman, Ben bir adımda düşüyorum senden ![]() KuytuLarıma sokuLma, bırak bana uçurumLarımı, KaLemimden azat et beni, Herkes konuÅŸtuqunu yazar, bense sustukLarımı ![]() ![]() ![]() Чοк οŁυρ gįτмєк іsτіояυм ![]() ![]() ![]() SıkıLdm ARtk Hayattan GüLmekTen sıkıLdım ![]() ![]() Aslında RoL yapmaktan ![]() ![]() ![]() AnlaMıyorM seNi BeLki de Anlamak İstemiyorum KonuÅŸmak susmanın kokusudur ![]() Ya sus git!ya konuÅŸ gel! Ortalarda kalma Yalan korkaklığın tortusudur ![]() Dürüst kaba ol! EÄŸreti saygılı olma! Åžimdi sen uzaklarda, bende sahte tuzaklarda ![]() ![]() Sen yanımda baÅŸkalarla, ben içimde sancılarla ![]() ![]() "Yaratılışımda bir fevkaladelik varsa bu TÜRK olmamdandır ![]() ![]() чαLйιzLιк тαйιDιк ![]() ![]() ●««[_ѕєй вαLσй ![]() ![]() ![]() ![]() ([ ![]() ![]() ![]() ![]() ѕєй iiѕтєDiiй «'3 !_ѕєйDєй кσρтυм кσραLι ![]() ![]() [_!вαйα iiчiicє вiiя вαк ![]() ![]() ![]() ![]() heLaLii hos oLsй daha önce paylaşıldımı bilmiyom ama güzelseler +rep verirmisiniz |
![]() |
![]() |
|