![]() |
Kapakk Nickler 2 =) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapakk Nickler 2 =)· ßendeki seN uYuşTurucu gißi ßi aLışkanLık oLmuş ßırakaMıyorm <3, · tRip yapıcağına guRuR yaPıP s*ktiR oLup gitSeneee ![]() ![]() · komuTan askeRLeri içKi içeRken görmüş ![]() ![]() ![]() ![]() · eLektRiği ediSon buLdu aMa faTuraYıbizz ödüoRuz ![]() · √ öLüм SєИdєИ MєЯђaмєtLi BiИ KєЯє öLdüЯмüyoЯ ki ![]() ![]() ![]() · 3 YanLısın 1 Doqruyu Götürdüqü Şu AptaL Hayatta Ték Doqrum Kéndimim ALayınız GéLsé Götürémézsiniz · sorunum aĞLamayı öğrenmeK değiL qüLméyi unuTmak · KaLßimi YanakLarımın CoqraFyasına Gömüorum ![]() ![]() ![]() · Alo Santral? Beni psikopata bağlar mısın? · * Her dogum günümde neden Bir yaş KüçüLdüm ![]() ![]() · Ben seNi içiMde dünYanın 8 ![]() · * Bnm aşkım bir şereftir ![]() ![]() ![]() · seviyorm seviyorm diyorsun cehenneme 2 biletim var geliyormusun · qüzL çocuq snLe buLmaq istemişTm sonsuzLuqu ![]() ![]() ama Bizim gibi küskün & yorgun insnLar haketmıyor mutluluğu ㋡ · ßir sevmeK ßin deFa öLmekmiş ![]() ![]() ![]() ![]() · Aşk 3 haRfti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() · oLeeeyy aJdar ve aJdar gibiLeri koruma derneqine üye oLdum artık bende bi ajdar severim · o kıZ benDim unuttunmu baK sevdiğin kıZ qüLmei biLe unuttu sNi unuTamadı · ßir yaLnızDım,yaLnızLığımı payLaştım payLaştıkça yaLnızLaştım · $#FF0080^·$1 Biя Ҹâqмuяuη içiηdê ·$#FF0080*·$1 âтê$ Böcêqi мisâŁi ![]() ![]() · âmânSz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() · süperman oLmadan öncéé MAN oLmak gérékiR · hép qéréğindén ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() · xx- '' kaL '' Duymayı ßékLédi ''qiT '' déméyi déqiLdé'' Sévmé'' yi Hép ßiLirdi Ték isTédiqi '' SéviLmék'' di !!! ?xx · söyLédiqin sözcükLéRin asıL Sahißi kim ßiLmiyoRumAma ßénim cümLéLéRimdé Hép qizLi öznésin !! · FelseFeniz çoK qaRip İnsanLar ayRı bi Tip =S · Kalbini sKiym aşkımız çoaLsın xD · Snde bnm 1tanemsin 2tane oLsan çekiLmessin · aRqamdan konuşnLarn hePsi önüme qeçemicekLerini anLadıLar · né kadaR koLay aRTık Séni SéwiyoRum démék PéKi ya qéRçéKTén séwmék ![]() ![]() · DaMarıMa basaNın qaNn DoLaşıMıny duRdUrRm · dostLarım vardı hayaLLerim qibi ![]() ![]() ![]() ![]() · öfaaaLe kaLkarsam zarar vermedeN oturamam ![]() · SiparişLe veriLiosa bende aşıq oLmaq isdiorum =) |
![]() |
![]() |
|