![]() |
Aşk Şiiiri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk ŞiiiriBasimi semaya kaldirdim alabildigince masmavigök ![]() ![]() Kim yaratti bilirim yaradanin adi Hak ![]() ![]() ![]() Bizim üreyimizde dostluga karistirilmaz fesat ![]() ![]() ![]() Gecerim ozaman senden gecerim ![]() ![]() Seytani cignedim Rahmana sigindim ![]() ![]() ![]() Abi hayat icmek icin bu yolda cok süründüm ![]() ![]() Haramdan korktum,en güzele sigindim ![]() ![]() Gecerim ozaman senden gecerim ![]() ![]() ![]() Güzeli sevene dedim bana güzellik ver ![]() ![]() ![]() Yoluna feda edeyim her ezan-i seher ![]() ![]() ![]() Refrefle semaya ucandan dilendim birer birer ![]() ![]() Gecerim ozaman senden gecerim ![]() ![]() ![]() Nefis dedigin insani kendine etmistir köle ![]() ![]() Hak yolunu bilen minnet etmez sözüne ![]() ![]() Bir gülü(Efendimi) bilirim ben onun yoluna olurum köle ![]() ![]() Gecerim ozaman senden gecerim ![]() ![]() Leylayim icimdeki askim yalniz Allahadir ![]() ![]() ![]() Dünyevi asklari birakmak bir sanaattir ![]() ![]() Gülü dalindan ayirmak isterler bu nasil istir ![]() ![]() Gecerim ozaman senden gecerim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|