Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayın, bul, bıryenısını, duruyor, gıt, hala, kadın, koskoca, oldun, oyuncak, sahısınııı

Koskoca Kadın Oldun Neden Hala Oyuncak Ayın Duruyor Gıt Al Bıryenısını Hatta Bul Sahısınııı...

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Koskoca Kadın Oldun Neden Hala Oyuncak Ayın Duruyor Gıt Al Bıryenısını Hatta Bul Sahısınııı...

koskoca kadın oldun neden hala oyuncak ayın duruyor gıt al bıryenısını hatta bul sahısınııı

yarınlar güzel olacak derler pki bugün dünün yarını değilmiydi

bir cümle söyleyin biraz tebessüm edeyim

dert£i ßağrımda camdan ßir ka£p var

gülerek kaybetiklerini aglayarak kazanamazsin

bir garip ölmüş yasına geldim

Acıyı yaşamakta bir 'tattır'

sevgilerimin değerini bilseydim iykide bilmemişim cünkü başkalarına aşıklar şimdi

benim ayağımın altı da müsait, başımın üstü de nerede duracağını sen belirle!!

pardon, yalnızlıkla oldu

11880buyrun efendim ? - beni psikopata bağlar mısınız

sesimin sesindeki yankısının bir anlamı olmalı

Adımın Sende ki Yankısı 'sesimin sesindeki yankısının bir anlamı olmalı' böyle diyordu şair adımın adındaki bir anlamı beyaz çocukla karakızın anlamı kimin bulutlara nasıl baktığı önemli değil suya düşen yaprak benim ki boğulan benim bir derya da kaybolan ben anlamsız kalmalı mı herşey yoksa bir yerde anlam mı bulmalı sesimin,adımın,gönlümün yokmu anlamı köprüden düşen benim adımdı boğulan,kaybolan,kimsesiz kalan yurduna uzak ve aynı zamanda yurdunda bir misafir tenim yankılanmıyor mu teninde gözümün eri kaybolmadı mı artık nice hüzünlere gark oldu sevdalarım dediğim gibi yankılansın herşey herşey dediğime dönsün zamanca adımın gözlerindeki yankılaması bile güzel ruhumun adında anlam bulması uğruna heba edilen yaşamın bile yaşama umudu olmalı bir zaman sevme,sevilmek,yankısını bulmalı bir suda qasya köyündeki bir dere de için için heasplar yapılmalı eyub'a sabrı sorulmalı adının yankısı,yansıması tarihe adımın sende ki yankısı bu olmalı işte

yine dolaşıyorum hüznün kıyılarındave yürümeye çalışıyorum düşmemeyi başarabilecekmişim gibi ayrılığın kaldırım kenarındanhadi uzat elini tut benidüşmeme ramak kala tut ve gülümset beniparamparça olmaktan değil elini uzatmadığından ağlamak istemiyorumvuru birazdan sevdamın yağmurları gözlerime ve yağmaya başlarım yanlızlığımın şehrine

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com