|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayın, bul, bıryenısını, duruyor, gıt, hala, kadın, koskoca, oldun, oyuncak, sahısınııı |
![]() |
Koskoca Kadın Oldun Neden Hala Oyuncak Ayın Duruyor Gıt Al Bıryenısını Hatta Bul Sahısınııı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Koskoca Kadın Oldun Neden Hala Oyuncak Ayın Duruyor Gıt Al Bıryenısını Hatta Bul Sahısınııı...koskoca kadın oldun neden hala oyuncak ayın duruyor gıt al bıryenısını hatta bul sahısınııı ![]() ![]() ![]() yarınlar güzel olacak derler pki bugün dünün yarını değilmiydi bir cümle söyleyin biraz tebessüm edeyim ![]() ![]() ![]() dert£i ßağrımda camdan ßir ka£p var ![]() ![]() ![]() gülerek kaybetiklerini aglayarak kazanamazsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir garip ölmüş yasına geldim ![]() ![]() Acıyı yaşamakta bir 'tattır' ![]() sevgilerimin değerini bilseydim ![]() ![]() ![]() ![]() benim ayağımın altı da müsait, başımın üstü de ![]() ![]() pardon, yalnızlıkla oldu 11880 ![]() ![]() ![]() sesimin sesindeki yankısının bir anlamı olmalı ![]() ![]() Adımın Sende ki Yankısı 'sesimin sesindeki yankısının bir anlamı olmalı' böyle diyordu şair adımın adındaki bir anlamı beyaz çocukla karakızın anlamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yine dolaşıyorum hüznün kıyılarında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|