![]() |
Gidenin Yeri Hep Dolar Kalıcı Olan Vazo'dur Çiçekler Hep Solar... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidenin Yeri Hep Dolar Kalıcı Olan Vazo'dur Çiçekler Hep Solar...gidenin yeri hep dolar kalıcı olan vazo'dur çiçekler hep solar ![]() ![]() ![]() zihin fukara olunca,fikir ukala olur hesapsiz seveceksin,canin agzina gelse de ,vururken yalnizlik yüzüne,pay edeceksin gönlünü onlarca hüzüne ![]() ![]() ![]() Biliyorum; varsın ![]() ![]() ![]() ![]() hadi gel ? neden bütün hayatı boyunca sadece sen'le yatıp kalkan sadece sana aqlayan başkasıymış gibi davranıyorsun ![]() ![]() Kimseye benzemeye çalışmayın, kendi potansiyelinizdeki özelliklerinizi ortaya koyun ![]() gecenin hüznü çöktü gene üstüme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fesatlar kapıma vardılar ellerinde güllerle , işlerine gelmedim ya saldırdılar aynı güllerin dikenleriyle ![]() ![]() !!!yüreğim cam kırığı,bütün duygulardan önce öğrendim ben ayrılığı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne bir aptalın gölgesiyim,ne bir sevda kölesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() koskoca kadın oldun neden hala oyuncak ayın duruyor gıt al bıryenısını hatta bul sahısınııı ![]() ![]() ![]() rüzgarda savrulan yaprak özgür değildir "özgür olamak istiyorsan seni kısıtlayan her şeyden, herkesten, her düşünceden uzaklaşmalısın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uykusuz, rüyasız, bana gelince hayat neden masalsız, bilmem ![]() ![]() ![]() sus ve git ne kadar sessiz ağlıyorsan öyle sev beni içimdekini, yorgun kalbimi, sev beni… ne kadar da suskun zaman aşka ne kadar suskun dilim gözlerim konuşur anlasana bu hikaye senin ve benim yalnızlığımı anlasana, kalbimdeki sana olan hisleri yar ![]() ![]() ![]() Aşk beşeridir; şakayla başlar, sorumluluk getirir ![]() yaşar ![]() ![]() Aşk platoniktir; sohbetle başlar zahmet getirir ![]() Zihinden girer gönülde yaşar ![]() Suretini süslemeyenler yol şaşırır ![]() Aşk İlahidir; imanla başlar vahdete götürür ![]() Gönülde doğar gönülde yaşar ![]() saklamayanlar başını verir ![]() haklıysak kimse hatırlamaz ; haksızsak kimse unutmaz ![]() ![]() ![]() Seni saklayacağım inan Yazdıklarımda, çizdiklerimde, Şarkılarımda, sözlerimde ![]() Sen kalacaksın kimse bilmeyecek Ve kimseler görmeyecek seni, Yaşayacaksın gözlerimde ![]() Sen göreceksin, duyacaksın Parıldayan bir sevi sıcaklığı, Uyuyacak, uyanacaksın ![]() Bakacaksın, benzemiyor Gelen günler geçenlere, Dalacaksın ![]() Bir seviyi anlamak Bir yaşam harcamaktır, Harcayacaksın ![]() Seni yaşayacağım, anlatılmaz, Yaşayacağım gözlerimde; Gözlerimde saklayacağım ![]() Bir gün, tam anlatmaya ![]() ![]() Bakacaksın, Gözlerimi kapayacağım ![]() ![]() Anlayacaksın ![]() destan yapmaktan destan yazmaya vakit bulamamış bir millettik ![]() ![]() ![]() Hangi gün karar verdin, küt diye çekip gitmeye? Hangi lafım dokundu sana, böyle inceden inceye? Hangi otobüs söyle, hangi uçak, hangi tren? Seni benden götüren, beni bir kuş gibi öttüren ![]() Ey Gönül!! Şimdi sorarım sana, hangi Aşk daha büyüktür? Anlatılarak "DILE" düşen mi ![]() ![]() ne sen baktın ardına ne ben! hep ayrı yollarda yürüdük ![]() nefreti sevdiğimden cok guvenirim demiş şeytan cunku nefretin sahtesi olmaz ![]() ![]() ![]() ömrümün her köşesinde seni bekliyorum O beni unutamaz'' diye birşey yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hesapsızca kitapsızca,yalansızca dolansızca seni sevdim ben delikanlıca bugüne kadar dinlediğim en güzel "sesli şiir'din"sen,ve hiç bir zaman dinlemekten bıkmadığım ![]() ![]() ![]() sevdim seni, sanma kalbim yetimdir, ölsem de yalvarmam aşkım asaletimdir ![]() ![]() ![]() eger çok şanslıysanız; hayatınızda bir kere, hayatınızı önce ve sonra olarak ayırabilecek biriyle tanışacaksınızdır ![]() ![]() Terazisi Olmayan yollara çıktım artık kimseyi Tartmıyorum, Yanıma yakışanı yanıma,Yakışmayanı yollara bırakıyorum!! x) ekim yağmuru bir yılanın yüreğine düşerse zehir, bir midyenin yüreğine düşerse inci olurmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ;"su gibi az-iz" diyorum seni soranlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana gelirken hep ellerim ceplerimde gelirdim,olur da aşkımın elleri üşümüştür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutunulacak En Kötü yerinden Tutmuşum Hayatın Başkaları Hayatını yaşarken Bana Onların Yaşadığı Hayatı İZLEMEK Kalmış |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidenin Yeri Hep Dolar Kalıcı Olan Vazo'dur Çiçekler Hep Solar...En uzun yolculuk, beynimizden yüreğimize yaptığımız yolculuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidenin Yeri Hep Dolar Kalıcı Olan Vazo'dur Çiçekler Hep Solar...Tüm kelimeler anlamlarını sakladı benden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() unut beni de her yalan gibi unut yoklugunda varligini özlemem gerekirken, varliginda yokluguna hasret biraktin!! benliğimin sol tarafına gel ey "aşk" "Göz kaptırdığım renkten,kulak verdiğim sesten, Affet senden habersiz aldığım her nefesten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birden nasıl oluyor sen yüreğimi elliyorsun Ama nasıl oluyor sen yüreğimi eller ellemez Sevişmek bir kere daha yürürlüğe giriyor Bütün kara parçalarında yağmur herkese yağar, güneş ısıtır herkesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerimin doldurulamaz olduğunu bildiğimden bu rahatlık Yigidi gül aglatır, gam öldürür Öldürür, öldürür eyvah Nice na'mert ava çıksa Tuzak kursa, kursun atsa Yigidi çökertmez kahır Bir dem yar hüzünle baksa Bir gönül gözüyle baksa Yigidi gül aglatır gam öldürür Öldürür, öldürür Düsman yılan olup soksa Dokuz kavim tasa tutsa Yigidi çökertmez kahır Bir dem yar hüzünle baksa Bir gönül gözüyle baksa Yigidi gül aglatır, gam öldürür Öldürür, öldürür sokaklar boş ve loşş ![]() |
![]() |
![]() |
|