![]() |
İmzalık Sözler. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmzalık Sözler.![]() Sorulunca yanıtı İçimizde olan ![]() Kanımı donduran ![]() Durduran Bir kalemsen ![]() Bir boş kağıt Mutlu aşk varsa da ![]() Mutlu son yoktur ![]() AtLadım bi köprüden yaLnızLığa ![]() ![]() KoLLarını açmış beni bekLiyordu son teseLLim ![]() ![]() UsuLca gittim yanına ![]() O an koLLarının arasındayken Ona iLk defa ne kadar çok yakın oLduğumu söyLedim ![]() ![]() Onu çok özLediğimi ![]() ![]() "Bende seni" dedi öLüm! ![]() Alıkoyamıyorum kendimi Seni sevmek bi başka ![]() ![]() Seni sevmiyormuş gibi olmakta bi başka bende Ne yapayım nasıl edeyim bilemiyorum Yolculuk var yine yarın sana doğru Çünkü senden yine K a ç ı y o r u m ![]() Hayat Çok Sivri Anne ![]() ![]() ![]() Nasıl da PatLatıyor BaLonLarımı ![]() Tükenmiş kelimeler ![]() ![]() Lal olmuş diller ![]() ![]() Kör bakıyor gözler ![]() ![]() Mühürlenmiş tüm kalpler ![]() Hep – olmayı – arzuladığın şeyin ![]() Aslında hiç – olmak – istemediğin bir hayatın içinde – olduğunu – geçte olsa öğreneceksin ![]() O zaman boşa geçirdiğin ‘ Şimdi’lerine ‘ acıyacak geçmişe ve geleceğe verdiğin değerlere öfke kusacaksın ![]() Bazen yağmur bile her şeyi anlatır insana ama her zaman ki gibi dinlemesini bilenlere ve sadece susmayı becerenlere… ![]() bnm olan bişeler var bu şehirde ![]() beni bu şehire bağlayan birileri ![]() giderken arkama dönüp baktıran ![]() 'Sustu içimdeki Yorgun yüzündeki Düştü elindeki Öldü Bir melekti ![]() ~" Şimdi gözlerinde sαklαdığım mevsimleri de getiremem αrtık sαnα ![]() ![]() gibi tünedim yαşαm yαlnızlığınα" ![]() Kanatlarımı kırdım Kalbimi yerinden söktüm attm ![]() ![]() ![]() ![]() Tanrı tarafından affedilmeyi diliyorum ![]() ÇocukLuğumu özlüyorum Yara bere içindeki dizLerimi Pamuk heLvaya yapışmış suratımı Elma şekerine bulanmış ağzımı YaramazLık yaptığımda annem göremesin diye sakLandığım kapı ağzını Oysa Çoktan sobeLedi hayat ![]() Artık rüyaLarım siyaH beyaZ Palyaço beyaz oluyoR ben SiyaH Kalbimde senden bir tırnak izi Biliyorum sende aqLıyoRsun benim qibi ![]() Görünmez camlara mı çarptım Dalgınlığın aynasında o akşam Bambaşka bi' şehre uçacaktım Yıldız yağmurunda sırılsıklam ![]() bakıyorum bulutlar beyaz karanlıktan çıkalı çok olmuş yeşili şimdi gördüm ve maviyi pembeyi ![]() bu bir mutsuzLuk senfonisi ben kuLakLarımı tıkıyorum o başa sarıyor (!) |
![]() |
![]() |
|