Mutluluk Aşk Sözleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mutluluk Aşk SözleriÇok Mutlu Olma Sonunda üzüLürsün Küçük Mutlulukları biL yetinmeyi öğrenirsin sevgine sahip çık Mutlulukları öğretirsin ![]() Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sessizlik insana; insan nasıl konuşur kendisiyle; nasıl koşar aynalara Bir cana hasret, bilmezler![]() ![]() Bir göz yaşı akıttım uğrunda yine ![]() Yine seni anımsadım ve ağladım Ama son gözyaşlarım![]() Sanma ki seni unuttuğumdan! Seni ölene kadar sevicem derdim ya hep söz sevicem o ana dek! Senin için bir Şarkı yazdım Mutluluklarımı Anlattım Her Mutluluğun içinde Adın ve Sevgin Vardı Bu şarkıyı Sadece Sana yazdım ![]() ![]() Bırakıp gittin beni ![]() Seni unuttum sanma, zaman alışmayı öğretti belki ama unutmayı asla![]() ![]() ![]() Kalbimde Bir Acı Mutluluk Sanki Yüreğimde Bir Sancı Sensiz Alamsız Mutluluklar Bana Acı veriyor o An! Hadi geL Mutluluklarıma Anlam Kat Canım ![]() Hissetmediğin hisleri hissettiğin zaman hissettiğin his aşktır Seninle mutlu oldu bedenim seninle hayat buldu soğuk ellerim bir seni sevdim bebeğim mutluluk ikimizin herşeyim ![]() ![]() Sevgiyi göstereceksin dostum, söylemek yetmez Sevgiye dokunacaksın dostum, düşünmek yetmez Sevgi ağzında olacak dostum, gönlünde yetmez Seveceksin dostum, seveceksin! Hem de öyle çok seveceksin ki![]() ![]() Mutluluk Sadece Seni Sevmekle Değil! Mutluluk Senin HayaLinle Yarınlarıma, Güzel Gözlerinle geleceğime, isminle Hayatıma giren en güzel Duyguları Kalbime Kazıdığım bir Aşk Güftesi ![]() Benim bütün dualarım seninle Sen bir ömür boyu mesut olasın diye![]() Yalvarırım gündüz gece, hayalin gözlerimde, benim olasın diye![]() ![]() Güzelliğin mutluluk değiL Düşüncelerimdeki Esrarengiz HayaLin, Sevgin ise düşüncelerimdeki Mutluluk örneğin… Uzaklık küçük sevgileri öldürür, büyükleri ise yüceltir Tıpkı rüzgârın mumu söndürüp ateşi alevlendirdiği gibi![]() ![]() Sensiz Acı Çeken Yüreğim Şimdi Seninle Yeni Mutluluklara yeLken Açtı, Bir Denizin ortasında Mutluluk Çemberi Kuruyorum ikimizin Adına ![]() ![]() Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugünde bitecek; ben seni yrın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek! |
|
|
|