Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkınız, gitiniz, içinde, kal, olan, oldu, saklayan, varlığı, yokluğunuz

Sizin Hiç, Varlığı Yokluğunuz Olan Bir Aşkınız Oldu Mu? Ve İçinde ?Kal? Saklayan Bir ?Git?İniz? Beni

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sizin Hiç, Varlığı Yokluğunuz Olan Bir Aşkınız Oldu Mu? Ve İçinde ?Kal? Saklayan Bir ?Git?İniz? Beni

Sizin hiç, varlığı yokluğunuz olan bir aşkınız oldu mu? Ve içinde ?kal? saklayan bir ?git?iniz? Benim oldu

Kaybettiğinize üzülürsünüz böylesi bir aşkta; tıpkı kazandığınıza sevinmeyeceğiniz gibi? ne yapsanız olmaz işte? ya sizin hayalleriniz sevdiğinize bir beden büyük gelir, yada sevdiğinizin aşkı size dar? sıkar? boğar?vazgeçmezsiniz Vazgeçmedikçe de boğulmaya devam edersiniz Varlığı, sizi yok edecekmiş gibi yaşatır, yokluğu ölür gibi? her ?git?in içinde bir ?kal?; her ?kal?ın içinde bir ?git? saklıdır Dedim ya işte? ne yapsanız olmaz Donarak ölmek üzere olan iki kirpi gibisinizdir Isınmak için ne kadar birbirinize yaklaşırsanız, o kadar birbirinizi yaralayacaksınızdır; uzaklaşsanız soğuktan öleceksinizdir Tıpkı, Sezen?in o şarkısındaki gibi, ?Ne böyle senle ne de sensiz / yazık yaşanmıyor çaresiz??

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com