![]() |
Komik Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Komik Sözlerkim dokunduysa ona git dicem ama dünya turu atmandan korkuom xD xD ![]() ![]() ![]() kalbimi ona verdim saklasın diye salak buzdolabına koymuş kokmasın diye ![]() ![]() ![]() adamın biri topalmış karısıda oynamış ![]() ![]() ![]() ağlarsa anam ağlar gerisi ninja kaplumbağalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaaa delik buldum artık DElerimi nereye koyacağımı düşün meyeceğımmm ![]() ![]() ![]() bi adam karisina demiski askim yemek yapmasini ogrende asciyi isten cikaralim demis karisi ozaman sende sevismesini ogrende sofor ismaili isten cikaralim demis looooooooooool DUNYADA aaaaLIK OLMASAYDI DUNYA YUVARLAK OLMAZDI ![]() ![]() ![]() ah kızım ah!! Ben ne salagım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() temel ıle dursun trabzonda kazı yapıyorlarmıs ![]() ![]() ![]() ![]() oglum mujde sana ıs buldum! Nasıl ıs,bufede yedıgun vereceksın ![]() ![]() ![]() ıkı uzaylı benzın ıstasyonuna gıtmısler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doktorum sıgaradan uzak durmamı soyledı, ben de bır metrelık bı agızlık yaptırdım ![]() ![]() ![]() abı bı sen bayarsın bı de celal bayar ![]() ![]() ![]() sen terlemıssındır, sana terlık getırıyım ![]() ![]() ![]() ♥ dun evde canım sıkıldı ,kafama gore takılayım dedım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bızım bır tanıdık vardı,paraya para demezdı, cunku "r" lerı soyleyemezdı ![]() ![]() ![]() erkekler park yerı gıbıdır ![]() ![]() ![]() ![]() erkekler hep tanrı once bızı yarattı dıye ovunurler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() babama degerımı sordum "dunyalar kadar" dedı, dunyanın degerını sordum "bes para etmez" dedı ![]() bende seytan tuyu yok, epulasyonla aldırdım ![]() |
![]() |
![]() |
|