![]() |
Güzl Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzl Sözler9 ![]() Şuan dersteyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzüne bakmaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onu ne kadar çok sevdiğimi bilmiyor ![]() ![]() ![]() O benim en yakın arkadaşım ![]() ![]() ![]() Beni Sadece arkadaşı olarak görüyür ![]() ![]() ![]() Nedenini Bilmiyorum ama ![]() ![]() ![]() Kendimden Çok ![]() ![]() ![]() Utanıyorum ![]() ![]() ![]() 10 ![]() Evdeydim ![]() ![]() ![]() Beni arayıp, Erkek arkadaşıyla tartıştığını ![]() ![]() ![]() ve bana ![]() ![]() ![]() İhtiyacı olduğunu söyledi ![]() ![]() ![]() Sonra bize geldi ![]() ![]() ![]() Bana sıkı sıkı sarılıp, Ağladı ![]() ![]() ![]() Şuan dizimde uyuyor ![]() ![]() ![]() Saçlarını okşayıp, O gül yüzünü doya doya, Seyrediyorum ![]() ![]() ![]() Ben onu okadar çok severken ![]() ![]() ![]() O beni sadece, Arkadaşı olarak görüyor ![]() ![]() ![]() Nedenini Bilmiyorum ama ![]() ![]() ![]() Kendimden Çok ![]() ![]() ![]() Utanıyorum ![]() ![]() ![]() 11 ![]() Mezuniyet Balosu ![]() ![]() ![]() Onunla çocukluktan belli arkadaşız ![]() ![]() ![]() 8 ![]() ![]() ![]() ![]() Lise sonda, Mezuniyet balosuna gidecektik, Eşimiz olmazsa beraber gidecektik ![]() ![]() ![]() Beni aradı ve erkek arkadaşının, Hastalanıp gelemiyeceğini söyledi ![]() ![]() ![]() Ve beraber gide bilirmiyiz diye sordu ![]() ![]() ![]() Kabul ettim ![]() ![]() ![]() Ve onu evinden aldım ![]() ![]() ![]() Balodaki en güzel kız oydu ![]() ![]() ![]() Bembayaz elbisesiyle ![]() ![]() ![]() Tıpkı bir melek gibiydi ![]() ![]() ![]() Gece boyu dans ettik ![]() ![]() ![]() Kollarımdayken hep aynı şeyi düşündüm ![]() ![]() ![]() "Onu Çok Seviyordum" Gece sonunda onu evine bıraktım ![]() ![]() ![]() Beni yanağımdan öpüp, En iyi arkadaşı olduğumu söyledi ![]() ![]() ![]() Onu gerçekten çok seviyorum ![]() ![]() ![]() Ama o beni arkadaşı olarak görüyor ![]() ![]() ![]() Ona, onu sevdiğimi nasıl söylerim ![]() ![]() ![]() Nedenini Bilmiyorum ama ![]() ![]() ![]() Kendimden Çok ![]() ![]() ![]() Utanıyorum ![]() ![]() ![]() Aradan Yıllar Geçti ![]() ![]() ![]() Şimdi o canımdan çok sevdiğim, Meleğimi ![]() ![]() ![]() Toprağa veriyorum ![]() ![]() ![]() Özel eşyalarının arasında, Kara kaplı bir defter çıkmış ![]() ![]() ![]() Bana verdiler ![]() ![]() ![]() Okuyup okumamakta kararsız kaldım ![]() ![]() ![]() Açtım ![]() ![]() ![]() Bir günlüktü ![]() ![]() ![]() ve bir sayfasında şöyle yazıyordu ![]() ![]() ![]() "Şuan dersteyiz ![]() ![]() ![]() ve yanımda dünya yakışıklısı bir çocuk oturuyor ![]() Yüzüne bakmaya doyamıyorum ![]() ![]() ![]() Onu ne kadar çok sevdiğimi bilmiyor ![]() ![]() ![]() Beni arkadaşı olarak görüyor ![]() ![]() ![]() Erkek arkadaşım olduğu, Yalanını söyleyerek ve sürekli, Onunla ilgili yalanlar uydurarak, Yanında olabiliyorum ![]() ![]() ![]() Onu canımdan çok seviyorum ![]() ![]() ![]() Bana bir kere "SENİ SEVİYORUM" deseydi ![]() ![]() ![]() Dünyalar benim olurdu ![]() ![]() ![]() Ben bu satırları okurken, Meleğimi çoktan gömdüler ![]() ![]() ![]() Hıçkırıklarımı tutamıyorum ![]() ![]() ![]() Gözümü mezardan alamıyorum ![]() ![]() ![]() Merak etme Biriciğim ![]() ![]() ![]() Bende Seni Çok Seviyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|