Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
blogspot, damar, etkileyici, sözler, yenisozler

Etkileyici Damar Sözler Yenisozler Blogspot

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Etkileyici Damar Sözler Yenisozler Blogspot

bir insana zorla sevdiremezsin kendini,bana guven,beni hisset diyemezsin,eger kalbinde ki yangini hissedemiyorsa ve guvenmiyorsa ona tek bi soz soyleyebilirsin SEN BILIRSIN

Dünya Güzel Olsaydı, Doğarken Ağlamazdık Yaşarken Temiz Kalsaydık Ölünce Yıkanmazdık

şişenin dibine kadar içtim seni unutmak için sarhoş oldukça aklıma geldin

ir gün birisi güneşe çıkıpta ismini buzlarla yazmaya başlarsa bilki o seni benden daha çok seviyor "

Benim Gözüm Karadır Sevdiğime Değer Veririm Değer Verdiğimi Severim, Sen benim Değerimi biLmedin Şimdi Sokak Köşelerinde Değer Ara kendine Değersiz insan!!

Gönül ile aklı koydum kafese Biri "UMUT" diyor ,biri "KES " diyor Çırpındıkça kaldım nefes nefese Biri "DAYAN" diyor , biri "PES" diyor Yüreğim döndükçe döndüm ak kora , sabrım demir aldı , yelkenler fora Gitmek istiyorum çok uzaklara Biri "CAN " diyor , biri "ES " diyor

SırTımdan Vurdular İsyan Etmedim,DüŞmaımı BiLe DüŞman BilmeDim,BeN kİME Ne Yaptım Kime Eyledm Bir Dost bULamadım ben Ona Yanarım

Aşkın İnce bir yolmuş Üstü diKénLé doLmuş GéçKaLmısım Bu YoLda GeLip GecenLEr oLmu$

Azrail Vurunca pence ne yaşlıya bakar ne gence

Gül idin dikenini sevdim budadım birer birer aşkımla dikenini bir tırpanda sana değmiş ne çıkar oda benim dikenimm

Damar Sözler , Damardan Nickler Yenisozler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com