![]() |
Ayrılık Sözleri-Nefret Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık Sözleri-Nefret SözleriBir ses beklemek senden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızca çocuklar ağlar ve yalnızca Allah affeder ![]() ![]() ![]() ![]() Kötü diye bir şey olmasaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben sensiz geçen günlerime yanarken ![]() ![]() ![]() Sevdiğimden bu yana her acıyı tattım her çileye alıştım ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğine sevda eken ![]() ![]() ![]() ![]() Dün gökyüzüne bir avuç yıldız fırlattım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim içimde açan bir güldün ![]() ![]() Bak yine soldu güneş yine akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz birgün doluyor sen yoksun diye inan dertligim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni çok seviyorum Sen sigara dumanın altında yana yana en sonunda kül oldun ![]() Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir umuttu yanlızlık birşeyleri paylaşamamaktı belki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Sensizdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz buruk bir duygu yüklenirse yüreğine gözlerin takılır kalırsa uzaklara hele kulakların deli gibi çınlarsa zamansız ![]() ![]() Her deniz bir martı ![]() ![]() ![]() ![]() Her gün sevda cekipte gülünmuyor degil mi? Bir güzelden baskası sevilmiyor degil mi? Hani bensiz olurdun ![]() Acının umutları yok ettiği anda ![]() |
![]() |
![]() |
|