![]() |
Ezel Sekiz Replikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ezel Sekiz ReplikleriSekiz: Sıkıldım, söyle! Ezel: Dün tanışamadık, Ezel ben ![]() Sekiz: Ramiz'in koruması mısın, sen mi koruyacaksın onu, nasıl korucan, göster! Ezel: Kim olduğumu boşverip ne dediğimi bir dinlicen mi? Sekiz: Şu adam diyelim Ramiz Ezel: Kenan sana yalan söylüyor! Sekiz: Geç kaldın, öldü! Ezel: Sana olan herşeyi yanlış biliyorsun ![]() Sekiz: Ramiz şu adam olsun ![]() Ezel: Bırak şu çocuk oyununu! Sekiz: Çabukk! Ezel: Babanı Ramiz öldürmedi! Ezel: Manyak mısın lan sen!! Sekiz gülerek; Şimdi konuşmaya başladın ![]() Ezel ve Sekiz birbirlerinin bileklerini sıkıca tutarlar ![]() Sekiz: Şimdi tanıştık mı Ezel kardeşim ![]() -------------------- Ramiz: Sana da bir yarım söyleyeyim mi evlat? Ramiz: Nasıl, haa? Sekiz: Niye burdayız, bilmiyor musun? Ramiz: Gecenin bir yarısı ''sorgun bitti'' deyip açarlarsa kapını aslında niye açtıklarını da bilirsin evlat ![]() Sekiz: Beni ikna etmeye çalışmıcan mı? Ramiz: Küçükken sen, seni okuldan çalıp buraya getirirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ramiz: Zayıf noktalarımı bilirdin, bilirdin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ramiz: Sana bir hikaye anlatayım mı evlat, hıı? Sekiz: Ne anlatacağına dikkat et, bilirsin söz öldürür! Ramiz: Böyle bir kara sevda, kara toprakta biter ![]() Tamam mı evlat, yoksa hikayeyi anlatmaya devam edeyim mi? -------------------- Kenan: Yine 8 olmuşsun ![]() ![]() ![]() Sekiz: Gülmedimmi anla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- sekiz: cengiz atay senle ilgili tek bişi söylediler cengiz: onlarla olmadığımı söyledilermi? ben kenan birkanla çalışıyorum (sekiz tam 12'den tekme atar) sekiz: konuşmasına izin verme dediler -------------------- Azad: Bu adam benim babam, bu adam benim dedem, bu adam'ın kanı benim kanım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sekiz: O ismi ![]() ![]() ![]() Azad: Ama senin adın o, senin içinde konuşan o ![]() ![]() -------------------- Yıllarca biriktirirsin bazen bir anı ![]() ![]() Senelerce beklersin, tek bir saati ![]() ![]() Seninle beklemezler, yalnız kalırsın ![]() ![]() Gerçeği söylemezler, aciz kalırsın ![]() ![]() Bir daha ki sefere dersin, yine kaybedersin ![]() ![]() Sonra ![]() ![]() ![]() Beklerken bilemezsin ama kaderin bir anda ters yüz olur ![]() ![]() Kaybettiğini sandığın şey ![]() ![]() ![]() ![]() Lanetin zannettiğin şey ![]() ![]() ![]() ![]() Aileni kaybettiğin de ![]() ![]() Kaybedenler ailen olur ![]() ![]() -------------------- Kenan Birkan: İmkansız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Kenan: Yapmışsın yine bir yaramazlık ![]() Sekiz: Onu da mı duydun? Pess ![]() Kenan: Göster bakayım ![]() Sekiz ceketini çıkarıp sırtını gösterir ![]() Kenan: Off be oğlum ![]() Sekiz: Görecektin, kimse kalmamış yardım mardım hak getire ![]() ![]() Sekiz ve Kenan sarılırlar ![]() Kenan: Bekle ![]() ![]() ![]() Sekiz: Ben hiç gelmedim buraya, görevdeydim ![]() ![]() Kenan: Aferin! Sekiz: Sen birşey dicen mi? Kenan: 24 saat içinde Ramiz'in elinde ne varsa gidecek! Sekiz: Sonra? Kenan: Ondan 24 saat sonra da tarih 8 eylül ![]() |
![]() |
![]() |
|