Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkda, içinde, karışık, sözler

Karışık Sözler İçinde Aşk'da Var..

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karışık Sözler İçinde Aşk'da Var..

Espirili Sözler : BEBEĞİNİZ ALTINA YAPIYORSA ÇEVİRİN ÜSTÜNE YAPSIN

Espirili Sözler : 4katlı bir apartmanda 1katta polis 2katta postacı 3katta dul bir kadın 4 kattada kör birisi otur

Kısa Anlamlı Sözler : SENİ UNUTMAK FARZ OLDU BE GÜLÜMM osman

Kısa Anlamlı Sözler : SİgaramIN katlaRINda bOĞULuYOrummSENİİ unutmak farz OLDU be GülüMM 'OSMAN ZENGİN'

Aşk Sözleri : sewiyosan adam gibi sew Lan!!!!!!!! (ALiŞan)KaDınhanLı)

Kısa Anlamlı Sözler : ♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur

Araba Arkası Yazıları : çayın 'Lipton'lusunu kadının 'ip donlusu'nu sewerim

Sarki Sözleri : Güneşe karla yazdım adının her bir harfini (Lost Soul)

Delikanlı Sözleri : RİZE merkez akıllı olsun herkez çatılır kaşlar kesilir başlar en büyük aşklar RİZEDE başlar

Delikanlı Sözleri : RİZe merkez akıllı olsun herkez çatılır kaşlar kesilir başlar en büyük aşklar RİZEDE başlar

Araba Arkası Yazıları : sevgilm için dünyayı yakarım doganım için sevgilimi yakarımsiiiieee mekansız balıkesirli

Komik Sözler : sEnİ sEvMeK ölümse KOYİM gotune GÜLÜMSE::

Aşk Sözleri : aklımı almaya çalışma aklını alırım benimle uğraşma seni yerden yere çakarım

Sevgi Mesajları : hayat sessiz kalınca aya bak cunku cunku aya bakan tek kişi sen olmayacaksın bunu unutmaa

Espirili Sözler : ArTisklik Yapsan ne yazarMODAN Geçti güzelim hadi BY

EN ÇOK TAVSIYE EDILEN SOZLER

Sevgi Sözcükleri : Bir genç kiz delikanliya sorar: 'Benden hoslaniyor musun?' Çocuk hayir diye cevap verir Kiz s

Anlamlı Sözler : SEVGIYI GOSTERECEKSIN, SOYLEMEK YETMEZ SEVGI GOZLERINDE OLACAK, SOZLERIN YETMEZ SEVGI HERSEYDIR, K

Enteresan Sözler : KÜRESEL ISINMADAN DOLAYI SUSUZLUĞU ÖNLEMENİN YOLLARIu böreği ve sulu köfteyi az tüketelim,gidenin

: Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen yağmur damlalarını tutmaya çalış, tutabildikler

: Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir

Anlamlı Sözler : Şu anda cok uzaktasın, beni düşünüyor musun, bilmiyorum? Ama ben hep seni düşündüm bugün, hiç aklımd

Ozlem Mesajları : BİR BÜLBÜL BEYAZ GÜLE AŞIK OLMUŞ HER SABAH KOLLAR ÖPERMİŞ AMA GÜL ONU HEP YARGILAR REDDERMİŞ BÜLBÜL

Anlamlı Sözler : Beni ne sahte insanlarin sozleri nede soğuk bir namludan cıkan soguk bir mermi yıkabilir beni ancak

: Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir

Espirili Sözler : 1- Netten 5 GB?lik bir dosya indirirken, bitmesine iki dakika kala elektrikler kesile de mosmor

Korku Sözleri : DÜNYADA 20 MELEK VARDIR10 TANESİ UYUR9 TANESİ OYUN OYNAR1 TANESİ BUNU OKUREĞER 15 DAKİKA İÇİNDE

Anlamlı Sözler : Sevgiyi Gostereceksin Soylemek Yetmez,sevgi Gozlerinde Olacak Sozlerin Yetmez, Sevgi Herseydir Kalbe

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com