![]() |
Karışık Sözler İçinde Aşk'da Var.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karışık Sözler İçinde Aşk'da Var..Espirili Sözler : BEBEĞİNİZ ALTINA YAPIYORSA ÇEVİRİN ÜSTÜNE YAPSIN Espirili Sözler : 4katlı bir apartmanda 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Kısa Anlamlı Sözler : SENİ UNUTMAK FARZ OLDU BE GÜLÜMM ![]() ![]() ![]() Kısa Anlamlı Sözler : SİgaramIN katlaRINda bOĞULuYOrumm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk Sözleri : sewiyosan adam gibi sew Lan!!!!!!!! (ALiŞan)KaDınhanLı) Kısa Anlamlı Sözler : ♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur Araba Arkası Yazıları : çayın 'Lipton'lusunu kadının 'ip donlusu'nu sewerim ![]() ![]() ![]() ![]() Sarki Sözleri : Güneşe karla yazdım adının her bir harfini ![]() ![]() ![]() Delikanlı Sözleri : RİZE merkez akıllı olsun herkez çatılır kaşlar kesilir başlar en büyük aşklar RİZEDE başlar Delikanlı Sözleri : RİZe merkez akıllı olsun herkez çatılır kaşlar kesilir başlar en büyük aşklar RİZEDE başlar Araba Arkası Yazıları : sevgilm için dünyayı yakarım doganım için sevgilimi yakarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komik Sözler : sEnİ sEvMeK ölümse KOYİM gotune GÜLÜMSE:: Aşk Sözleri : aklımı almaya çalışma aklını alırım benimle uğraşma seni yerden yere çakarım Sevgi Mesajları : hayat sessiz kalınca aya bak cunku cunku aya bakan tek kişi sen olmayacaksın bunu unutmaa ![]() ![]() Espirili Sözler : ArTisklik Yapsan ne yazar ![]() ![]() EN ÇOK TAVSIYE EDILEN SOZLER Sevgi Sözcükleri : Bir genç kiz delikanliya sorar: 'Benden hoslaniyor musun?' Çocuk hayir diye cevap verir ![]() Anlamlı Sözler : SEVGIYI GOSTERECEKSIN, SOYLEMEK YETMEZ ![]() ![]() Enteresan Sözler : KÜRESEL ISINMADAN DOLAYI SUSUZLUĞU ÖNLEMENİN YOLLARIu böreği ve sulu köfteyi az tüketelim,gidenin : Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen yağmur damlalarını tutmaya çalış, tutabildikler : Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir Anlamlı Sözler : Şu anda cok uzaktasın, beni düşünüyor musun, bilmiyorum? Ama ben hep seni düşündüm bugün, hiç aklımd Ozlem Mesajları : BİR BÜLBÜL BEYAZ GÜLE AŞIK OLMUŞ HER SABAH KOLLAR ÖPERMİŞ AMA GÜL ONU HEP YARGILAR REDDERMİŞ BÜLBÜL Anlamlı Sözler : Beni ne sahte insanlarin sozleri nede soğuk bir namludan cıkan soguk bir mermi yıkabilir beni ancak : Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir ![]() ![]() ![]() Espirili Sözler : 1- Netten 5 GB?lik bir dosya indirirken, bitmesine iki dakika kala elektrikler kesile de mosmor Korku Sözleri : DÜNYADA 20 MELEK VARDIR ![]() ![]() ![]() ![]() Anlamlı Sözler : Sevgiyi Gostereceksin Soylemek Yetmez,sevgi Gozlerinde Olacak Sozlerin Yetmez, Sevgi Herseydir Kalbe |
![]() |
![]() |
|