|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| в, gbi, iki gözüm iki çeşme silemiyosan karalayacaksınsende, unut |
İki Gözüm İki Çeşme.. =( Silemiyosan Karalayacaksın..!!!.."Sende Unut Herkes Gbi ..в |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İki Gözüm İki Çeşme.. =( Silemiyosan Karalayacaksın..!!!.."Sende Unut Herkes Gbi ..вiki GözüM iki çeşMe ![]() siLemiyOsaN KaRaLayacakSın![]() !!!![]() "seNde unuT herkes gbi ![]() вιя dαмLα gözуαşıмdα вσğυLdυη ѕєη !Kaç Kadéh Kırıldı Sarhos qönLümdéé ßir TürLü Kéndımı Avutamadım ![]() Yıllarca Ağladım ßöLé Sévincé ßi Türlü Séni unutamadım![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() чαłαи šöчłeмe вαиα gözłeяıи αиłαтıчøя ħeяşeчı(•̪●)Kaybolduм ѕєηιη кαLвιη∂є ![]() ![]() ![]() "// ![]() ![]() уαℓαηℓαяℓα αğℓαтıℓαη gözℓєя ∂σℓαηℓαяℓα αℓ∂αтıℓαη gözℓєя вιя güzєℓ ѕözℓє güℓєя![]() ![]() ||"НєЯ ΑşК КєΗ∂Ι МαЅαℓıΗı уΑяΑтТı ѕЄηΙ ΡєЯιℓєЯє вЄηΙ Кαr ∂αĞıΗıΗ Αя∂ıΗα αТтI GiDiYoRuM ![]() ![]() aVuÇLaRıMDa CaM PaRÇaLaRıYLa*KaNLa SiYaH DuVaRLaRa HaYaLLeRiMi YaZMaYa![]() --•[-•gι∂єηє ѕöуℓєуιη gєяι ∂öηѕüη ωє ηє кαувєттιğιηι göяѕüη•-]•-- ιℓк σкυℓ∂α єℓ тυтυѕмαѕı σятα ∂υ∂αк ¢αяρıѕмαѕı ℓιѕє∂є уαтαк gı¢ıятıѕı υηινєяѕιтє∂є вєвєк çıηℓαмαѕı DerDi oLaNı DinleriM* DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM ![]() !GüŁεяεК КαybεŦŦiКŁεяiήi AğŁαyαяαk Кαzαnαmαzsıή hayatı göz yaşlarınla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandır Hayatın zorlu yollarından geçmiş ve geçmekte olan bir kar tanesiyim ben her dertte biraz daha eriyorum ![]() ![]() ![]() Hayatın yanmış yollarında kül olmuş bir çiçeğim ben ![]() ![]() ' ılılı »» gυη gє¢єя нєя ѕєу вıтєя αмα ѕєη вıтмєѕѕıη![]() ![]() »» ılılı![]() küçüktüm eLLerimi niye tutmadın baba şimdi hesap werme bna duyamam seni arka sıraLarda baba'm artık çok geç zamann ![]() ![]() ··•» ·• × ßozαя мî §αήdîή αCïℓαя × ßεℓαÿα αŧℓαя Gįdεяįм × •· «•·· |
|
|
|