![]() |
Yine Dilimde Senin Adın ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yine Dilimde Senin Adın ...Yine diLimde senin adın ![]() ![]() ![]() Ben anLatmasam ama sen anLasan seni nasıl sevdiğimi ![]() ![]() Yetemiyorum kendi kendime ihtiyacım var sana Bi kaç tüp mutLuLuk ekLedim damarıma ![]() artık mutLu oLucam ![]() ![]() ![]() oLmaLıyım ![]() ![]() ![]() *Rengarenk tonLarda perdeLerLe örttüm geceyi artık gece de rengarenk Bir yalan dışında hiçbirşeysin ![]() ![]() Bırak izLerin kaLsın bende ![]() Bu bedende ![]() ![]() Aşk iki temel elementten oluşur acı ve haz ![]() ![]() ![]() Gitmemek üzere ![]() ![]() AyrıLıkLarın en dokunuLmaz şahidiyim ![]() Görünen O ki maKaraya aLıyorsun aŞkımı Soruyormusun ki Ben takıyormuyum O yaLan bakışLarını Kéyfé kédéR İsyânâ BédéL Béni SéwMéYéN S*ktiR oLup GiDér ![]() ![]() hayaT buYmuŞ zaman zamaN koYuyormŞ heP heP Can yakıyorm$ ![]() Gözn köR oLm$ aşKımDan yazıK Bnm sévgim sDécé snn GibiLéré kazıK Oysaki bütün çabalarım ‘ sen din Anlamadın ![]() ![]() GözLerinLe yok et beni öLümüm eLLerinden mezarım gözLerinden oLsun |
![]() |
![]() |
|