![]() |
En Baba Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Baba Sözlerbiz her ne kadar loş ışık altında mini etekli kızlarla dans etmeyi bilmesekte mahalle köşelerinde yağmur altında delikanlınca sewmesini herkesten daha iyi BİLİRİZ ![]() Ne yazilmali ki silinip gitmesin… ![]() ne söylenmeli ki unutulup bitmesin ![]() SEVME SEVSİNLER DEĞER VERSİNLER ![]() ![]() her gülen yüzü sanma bahtiyar,,, her kahkahanın ardında binlerce gözyaşı varr,,, Bilmesekte Zengin çocukları gibi parlak taşların üzerinde dans etmeyi elbette biliriz Allah’ına Kadar Delikanlı Gibi Sevmeyi!! ****Yağmur, mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum**** ****Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum**** Eskiden olsa arkandan bakar ağLardım,şimdi arkama biLe bakmam ![]() Eskiden uğruna dünyaLarı yakardım,şimdi bir K!BR!T bile çakmam ![]() ![]() BIRI VARDI KI CAN VERMEYE DEGER TABII KI ANLARSA EGER ![]() CEZAEVİ BİZİM YUVAMIZ, İDAM İPİ KRAVATIMIZ, KELEPÇE KOL SAATİMİZ OLSUN Biz sevgimiz hak edene veririz etmeyene ise çıkış yolunu gösteririz ![]() delikanlılık tesbih sallayıp silah çekmek değil, Delikanlılık tesbihi çekip silahı saklamaktır ![]() derdi olanın dermanı, dert çıkaranın belası oluruz ![]() ![]() çєкмιş ¢ιgαяαуı кαƒαѕı ∂υмαηℓı αѕℓıη∂α нαявι ∂єℓιкαηℓı кσℓυη∂α 3-5 ƒαçα уαяαѕı σ∂α ßιя кαнвєηιη нαтıяαѕı ![]() αğℓα∂ığıмı кιмѕєує ѕöуℓємє αηηє σηℓαя ßєηι кяαℓ, ßιℓιуσя кız∂ıм мı ∂üηуαуı уıкαя ßιℓιуσяℓαя, ßιя кız ιçιη ßυ кα∂αя ∂üşтüğüмü ßιℓмιуσяℓαя ![]() ѕєηι υηυтмαк ιçιη αηт ιçтιм gözℓєяιη gєℓ∂ι αкℓıмα ναzgєçтιм ![]() ![]() ภ๏кtค кค๔คг ๓єภŦคคt เçเภ שเгﻮül кค๔คг єğเl๓є ![]() ßυ αℓєм∂є кяαℓ ναяѕα кяαℓιçє∂є σℓυя αмα αℓєм ∂єℓιкαηℓıуα кαℓѕα ηє кяαℓ ηє∂є кяαℓιçє тαηıмαz ![]() ηι¢£ ∂£ℓιкαηℓıℓαя g0я∂üк кσℓυη∂α кız ¢єßιη∂£ £мαη£т αякαѕıη∂α ѕüяü ![]() ![]() уüяüуüşü ѕαнтєℓιк , кαℓßι ναя уüяєğι у0к ![]() GeCeLeRi GeLMe JiLeT aTaRıM uZaTMa KoLuNu SaNa Da aTaRıM BeN HeRGeCe aGLaYıP KeNDMi DoGRaRm DeDiM Ya SaNa GüLüM ßêN PisKoPaTım ![]() Farkımız Tarzımız Bizim Delikanlı OLmamız, Ya Kan KuStururuz yada Tam SuStururuz ![]() ![]() Keşke sen ben olsan ve doyasıya sevmenin ne kadar zor olduğunu anlasan, keşke ben sen olsam ve böylesine sevilmenin tadını çıkarsam ![]() NE ORHAN NE FERDI KIMSE BILMEZ BENDEKI DERDI SEN SÖYLE MÜSLÜM BABA “”NEREDEN SEVDIM O ZALIMI!” KIM DEMISKI SARHOSLUK KÖTÜ SEYDIR ![]() ![]() SENI BIRAKIYORUM BIR ELVEDA BILE DIYEMEDEN, SENI SEVIYORUM, SENI BILE GOREMEDEN ![]() ![]() CÜMLE ALEM SANATÇI OLMUŞ SOKAKLAR SAHNE, BİR KIZ SEVDİM O DA OLMUŞ KAHPE ![]() |
![]() |
![]() |
|