![]() |
Hangi Günahın Bedelini Ödettin Bana.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hangi Günahın Bedelini Ödettin Bana..Ben hiç seni dudaklarıma yazmadım ki sadece yüreğime içirdim gözlerinin tüm renklerini ~ ` Sana ~ DudakLarımın kıyısından döküLen ` sadece iki keLime ![]() ![]() ![]() # Seni Seviyorum ![]() Ama ne olur sen öldür beni ![]() ![]() Katili ol yama tutmayan yaralarımın ~ ` Hangi Günahın bedelini ödettin bana ![]() ![]() Hangi Sebeρ Sebebimden Etti beni ? Sen hala ` bendeki senin ` öldüğünün ispatını fırlatsan da yüzüme ![]() ![]() Yüreğimin en çocuksu yanında yaşıyorsun sen ![]() ![]() ` Ölüm / Tek bir hece sadece ![]() ![]() Oysa senli bir hayat cümle eder sevgili ![]() ![]() Hep aklında olmadan bakışların değer bana Üşürüm # ` Gün geçtikçe soldu yaşamın pembesi Şimdilerde gördüğüm boş ifadesi ~ boşver ! ![]() ![]() ![]() Dumanıma doysun her yer ![]() ![]() ![]() sonsuza ![]() ![]() yıkılmıcaz ![]() ![]() seni Çok seviyorum ![]() eskilerdende çok anlamasanda bu gerçek ![]() oymuş buymuş ![]() Sen f a r k l ı s ı n ! yıLLar sonra da iLk günkü gibi aşık kaLaLım ![]() ![]() Adını kardeşlik koydugumuz bu Yolda siz sadece bizi izlemekle kalıcaksınız üç noktası oL haЧatımın ![]() ![]() ![]() hiç bitme * |
![]() |
![]() |
|