![]() |
Süper Ötesi Nickler!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süper Ötesi Nickler!!!ßeKLeMeK ßoŞ YeRe !!! uMuT YoK !!! aRTıK SeWDiM uMuTSuZCa BeN !!! Sadece YaZıK !! KâßuLLéñd!m §é§!z q!d!§Lér!n! ![]() ![]() Kaybolduм ѕєηιη кαLвιη∂є ![]() ![]() ·Cαиιм вΐŁє ємαиєткєи кαчвє∂ΐсєк иєчΐм оŁαвΐŁΐякΐ ![]() ![]() <<mükemmeL deqiLim ama FarkLıyımm >> ![]() ![]() ![]() ![]() KaL Dedim Gittin ![]() ![]() ![]() ![]() [v€fAsIzLaRa KalDıYsA ßu YüReK İ$i ZoR OlsA g€r€k] yaLan insanLarı kaaLe aLmadan saDece susmaq isDioRm ![]() ![]() sewmek isDioRsan Tek ßir kişiye baqLı kaLmaLısın ![]() ![]() yaşamaK istiyoRsaN tek ßir amaca baqLı kaLmaLısn ![]() ![]() muTLu oLmak istiyoRsaN tek ßir umuda baqLı kaLmaLısn ![]() ![]() [ Herşeyi yaşamış qiBi yaparak sessizLiqi dinLemek isDioRm] YaKLaŞmAyIn BaNa nEfRet'Le DoLu'Yum !! Sevqiyi YaLn EdenLere SahTe SevgiLere Paydos !! Bir yazar demiş ya''sen git aşk bana kalsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her $eyi ßiLmek zorunda değiLsin , Haddini ßiL yeter ! ![]() ![]() Sadece Uzak Dur !!!!! Ya HiSsetTiKLeRiNiN aRKaSiNDa Dur,, YaDa HiSsetMe ![]() ![]() Hadi qiT şimdi BENSİZSİN ![]() Sesini Duysamda Her an ![]() ![]() Yüzünü qörmek değil ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçßirşey yüzünü qörmek gbi değil ![]() ![]() ÖLürken BiLe Yanımda OL SewgiLim Cennet BiLe ÇekiLmez Sensiz ![]() ![]() ![]() Başka Sularda O Şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() Hayallerinin İçinde Olmak İsterdim ![]() ![]() ![]() "İsTerdim yeniden doğmak yada hepden YOK OLMAK !!! UnuTmaLıyım séni diyoRum hér Saßah Uyandıqımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aşqKı tekRar istememM ! ziyanN ederRsinN !! yaLnızLıqın adamıyım ! anLa ßeniİ ! qideceksen eqer qeLirim Die ßir Daha qeri qeLme ![]() ![]() ![]() [ Hep ßenimLe KaLL ] İnsan Kendine Raqmen YaŞamayı ßiLmeLi ßazen ![]() ![]() SénsizLiqin sava$ını ödétiyoRum kaLßimé ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßénsé Yiné SUSUYORUm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|