![]() |
Senle.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Senle....Senle her şey olması gerekenin en iyisiydi ![]() Bir gün beLKi biyerde gideceğini biLiyordum;ama sen gittiğinde canımın bu kadar yanacağını inan hiç bilmiyodum ![]() Şimdi o mükemmel rüyadan uyanmış olduğuma inanmak çok zor ![]() Sabahına senin olmadığın bi güne açmak gözlerimi ![]() ![]() ![]() ![]() Elini tutmadan yürümek sokakta, Seni göremeyeceğim günleri düşünmek, hiç olmadıgın kadar uzak olman çok zor ![]() Bir daha hiçbir zaman aşkın tam olarak olmayacagını bilmek, hayatın sadece sen oldugunu görmek zor ![]() Kabullenmek bu kadar şeyi tarifi olmayan şeyler içeriyor ![]() Dön diyemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama teşekkür edebilirim verdiğin her şeye ![]() ![]() ![]() Büyüttüğüm bu kocaman sevgi için teşekkür edebilirim ![]() Bana hiç unutamayacağım günler yaşattığın için, Sahip olmak ne kadar güzelmiş öğrettiğin için, ASLINDA BİR SEVGİLİ NE KADAR ÖNEMLİYMİŞ GÖSTERDİĞİN İÇİN ![]() ![]() ![]() VE GİTMENE RAĞMEN SENİ KÖTÜ BİLMEDİĞİM İÇİN ![]() ![]() ![]() __TEŞEKKÜR EDERİM__ Bana tüm güzellikleri yaşatan ve giden kişiye gelsin güzel yüzün daima gülsün hayat boyu tüm istediklerinin olması dileğiyle ![]() |
![]() |
![]() |
|