![]() |
Tek Nedenım !Tek Nefretmsınn... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tek Nedenım !Tek Nefretmsınn...Kimseyi istemiyorum şu beni hiç terk etmeyen yalnızlığımın ![]() ![]() Bu gece ve her gece sus pus olmak istiyorum… ![]() ![]() [size="4">[u][color="][/size]Hiç görünmeden… Bu gece canım yalnız kalmak istiyor, Hiç bişey konuşmadan, insandan, dosttan uzak… Beni seven herkesten saklanıp, kendi dünyamda, kendi ![]() ![]() Beni sevmeyen herkesin hayatından kaybolup, onları kendi ![]() ![]() ![]() ![]() Çare değilsiniz derdime… Böyle değildim sensizliği bilmezdim ben bu bu garip huylar senden yadigar ![]() ![]() [img]/images/forumsinsimages/104/07-09-2012T12-19-36498747_forumsinsi ![]() ![]() Bu garip huylar senden yadigar… Bu garip halim, Bu tutarsızlığım, Bu zaman tutmazlığım, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne varsa gönlümde sen aldın götürdün yar, ![]() ![]() Bir sen vardın bende, birde ben… Sen kendini aldın gittin… Ben kalırım sandım, oysa çoktan sana dolanmışım… Sürüklenip gittim, ![]() ![]() Bu acı bana senden yadigar… ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bitti, artık gözyaşı birikmiyor gözpınarlarımda… Bu acı artık sadece yüreğimde ve gözlerimde değil… ![]() ![]() Tek bir yanım yok acıyan… |
![]() |
![]() |
|