Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acılı, söz

5 Acılı Söz

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

5 Acılı Söz

1aşk bi sabunsa yıkanalım arkadaşlar
2Birgün elimde kapına bir gül ve silah ile geleceğim ya o gülü alıp benim olursun yada silahı alıp beni vurursun
3Küçük bir çocuğun en masum baskışları gözlerimde ve sana duyduğum aşk yıkık dökük bir çare Çok karanlık seçemiyorum gerçekleri ama biliyorum derdim AŞK! Cesaretim var bir çok şeye ama asla yok sana dön demeye ben razıydım herşeye,seninle olmaktı tek amaç Gel deseydin düşünmezdimŞimdi ben o eski ben değilim Artık gülemiyorum kadere gamzemi Görmeyeli yıllar oldu Ağlamak çok sıradan artık yeşiller hiç bir şey ifade etmiyor Senle gezdiğim baharlar kış şimdi ve feryat fiqan sabahlar yokluğunun acısı bitmiyor hergün başka bir anıyla bir kez daha saplanıyor kalbime yüzümdeki çizqiler umrumda değilZaten onlar değil derdimZavallı bir başrol oyuncusuyum konu sen ve derdim AŞK Işık istemiyorum seni görmeyeceksem Kimse kurtarmasın beni bu karanlıktan,kimse sarmasın kanayan yaramı,unutturmaya çalışmasın sakın! Hayat benim için bitti gelirsen haberim olsun yukarıdayımNefes senden ve derdim AŞK!
4Bir kemik iki defa kırılmazBİR KEMİK AYNI YERDEN İKİ DEFA KIRILMAZBİR KEMİK AYNI YERDEN İKİ DEFA KIRILMAZ
5HAYAT BÖYLEDİR İŞTE HEP KIYAMADIKLARIMIZ KIYAR BİZE

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com