![]() |
''Başarısız Gerceklerdir ''....Gercek Hayat... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ''Başarısız Gerceklerdir ''....Gercek Hayat...Düsman olmusum senden uzak olan yerlerre, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen uzakları sectin bensiz bir hayatı sectin ![]() Sana kosmak istedim kosamadım ![]() Bakmak istedim bakamadım ![]() Tutmak istedim tutamadımm ![]() Dokunmak istedim dokunamadım ![]() Bensiz bir hayat secmistin tüm benligimi kilitleyerek ![]() ![]() ![]() Her zaman seninleydim ![]() Sozlerimiz bakıslarımız düsüncemis nefesimiz ![]() Bunları sensiz olan bir saniye bile yapamazdım ![]() Sen var oldukca benim nefesimdin ![]() ![]() Bilirmisn ki sensizlikten bu kalp nasıl acıdııgını, Bilirmisin ki sensizlikten kalbim kansız kaldı ![]() Aklım sende kaldı, Anlamak icin bu kalp kansız kalması gerek ![]() Anlamak icin bu kalp acıması gerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karanlıga gomdün sen kendini günes gibi parlak ![]() Karanlıgın ne oldugunu bilmeyen biri sandın, Ama anlayamadın ben bu karanlıga gömüldügümde Hayatının karanlıga bogulacagı ![]() ![]() ![]() ![]() Bilemezsin gercek sevgiyi kaybetiginde, Sonu bitmeyen bir karanlıga gömülecegini ![]() ![]() Bilemezsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() başa dönemezsiniz öyle bir yol yürüdünüz ki ancak dönüş yolunu yok ederek gelebilirdiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|