![]() |
Süper Sözler...... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süper Sözler......Aklımı Kaybediyorum We Siz Gözlerinizi Dİkmiş Benim Dünyamın Nasıl Paramparça Olduğuna Bakıyorsunuz ![]() ![]() ![]() '''ToOpRaKK oLsadaa Tüm vucüDumm'''!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() geri dönüp baktığında sadece güzel anılar geleceğinde de koskoca bir boşluk aşk o kadar çok şey ifade eder ki bazen bir insanın hayatını bazende bir insanın hayatına girdiği andan itibarenki tüm zamanı Göz£êrïmdê Pêrdê$ïñ ßâktıqım Hêr ¥êrdê$ïñ ¥âŞâr$âm §êßêßïm Ö£ür$êm Nêdêñïm$ïñ ! ●●●мυтℓυℓυк вιℓє α¢ı ωєяισ ¢üηкü ѕσηυ ωαя вιℓισяυм ![]() ![]() ![]() qözLeriniN renqİ ne oLursA oLsun qözya$LarınıN renqi hep aynıdırR !! DeĞiŞkEn bIr dÜnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM ![]() ![]() ![]() ![]() $eYtaNmIsIN? MeLeKmİSİn? SaNkİ ßeNdEn YüReKLiMiSiN? $heytanıN teqK suçuU meLeqe tecavüzZ etmesiymiş$$ ! ![]() ![]() ![]() ![]() güLLeRim devRiLiyoR gençLiğim savRuLuyoR vedaLaR yoRdu beni biLdiğin gibi değiL ![]() ![]() ![]() insanLıqK öLdü ![]() ![]() yoqK oLmayı qözZe aLdımm ! teKRar senDe doqmaK içhinn ! aşqKı tekRar istememM ! ziyanN ederRsinN !! yaLnızLıqın adamıyım ! anLa ßeniİ ! deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaqkK ! '' İnanıyorsan Savunduklarına, Arkasında Duracaksın ![]() ![]() ![]() senin maRqKa oLduqunN yeRde etiKeti ben koyarRımmM ! Onun benim için ağladığı her bir damla gözyaşında ben derin sularda boğuldum ^kArAnLıK hApSeDiYoR bEnİ,gÖrEbİlDiĞiM tEk ŞeY,mUtLaK dEhŞeT,yAşAyAmIyOrUm,ÖlEmİyOrUm,KıSıLı KaLdIm KeNdİ iÇiMdE,kEsİp Al HaYtıMı [[==> ![]() ![]() ![]() ![]() [ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ] birR çıqLıqK buLsamM ! hiç sSusmayanN , yaDa biR cümLe beniİ anLatanN ! Ne Kaldı Geriye Ztn Bir sürü Boş HaTıRa ![]() ![]() BiR Lodos Lazım Şimdi Bana,BiR Kürek bir de Kayık ![]() ![]() Dost Dediğin ; Dost Ağlayınca Seninde Ağlaman Değil !! Dost Dediğin ; Dostun Ağlayınca Senin Kafana Kurşun Sıkman Demektir ![]() ![]() ![]() GönLüm kırGın ve yaraLı, Seni unuttum sanma bu gönüL Sana haLa SevdaLı ama bu yürek Seni bir daha anmayacak kadar DeLiKaNLı] ÇoK öZüR DiLiOrUm ELLeRiNi tUttUğUm iÇiN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki"lerden, "İhtimal"lerden, "Keşke"lerden Medet Umuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Bizi ALeme DeğiL, KaranLık Çöktümü GeceLeRe Sor ![]() ![]() SaYenDe YoLa GeLdi KaLbim YanLı$ı DoğRuYu AyıRıOr Sen ekSiLeLi HaYaTımDan YüZÜmDe GüLLer aÇıOr *Há¥áT ¥íÑé ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BuLUtLaR AğLıYoRsA bEn SuSaRıM :!: BeN AğLaRqEnDe OnLaR SuSSuN! kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR ![]() ![]() Kırgıήıм ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "HayaT BiR HikaYe, YaşasaN Ne oLuR, öLseN Ne oLuR?" "Yaşax aCı ßiR SoğaNa ßenzeR, SoğaNı KaT KaT SoyarkeN, ZamaN ZamaN aĞlatıR ![]() qiT Ne duruosuN seNde qiT sNNde bi faRkıN yOkmuss ![]() ![]() ![]() heLaL oLsun sNa ßi kaLbi parçaLadın ßi yaşaxı ßiTirdN heLaL oLsunn ![]() ![]() ![]() çoK korkyOrdum sOnnda sNde qidersiN die qiTTin iştee qiTTin ![]() ![]() ![]() Kayßede ßiLecegim Hiç ßi$ey Yokken Kendimi KayßettiM нαѕяєтℓιк çєкιℓмισя вυ ѕσυк gє¢єℓя∂є ѕєηѕιz нιç уαşαмα∂ıм кι вυ кαнρє вσş şєнιя∂є ѕєηι çσк ѕєωισяυм ѕαηα мє¢вυям ![]() ![]() ![]() küçükken marketten leblebi tozu alıyordum ve kamışla içimde çektiğimde boğulurdum ![]() çéKiNMé éSKiC! iÇéRi ßuYuR ßuRaDa ßiR aŞKıN aTéŞi uYuR ßaKTıKÇa iÇiMiN YaNgıNı ßüYüR aL qöTüR éSKiCi ToPLa Né VaRSa Sevdamı €n Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ߣN ßiR CaDıyIm SenDe ßeNiM HeRŞeyiM oLaN ßi SüpüRGe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aşkından yollara düştüm hayat beni derbeder ederken düşüncelerim tükenirken tek pişmanlığımdın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ' ![]() ![]() ![]() ![]() Gideceksen Bahane bulmadan git ![]() ![]() ![]() ![]() *BiZ ÇaKaLLaR GiBi SoSYeTeNiN KiZLaRiYLa DoLaSMaKTaNSa, YeRe DuSeNi KaLDiRaN, aGiR BaSLi DeLiKaNLiLaRDaNiZ Yürüdüğün yollardan geçebilirsin bir daha;Fakat anlılardan ASLA ![]() ![]() ![]() ' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AŞK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SeNi iÇeReN MaSaLlArIm aNlAtIlAcAk kAdAr kIsA DeĞiLLer ![]() ![]() ![]() ' SiGaRa We RaP sEn BeNi AnLa !!!! TeK bİLeTliK sEVdA YeLKeNİyDim dÖnÜŞüm İMkAnSıZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi ![]() ![]() )§IrLãr ΢Îndé ßÎr Dûnyãm vãr BÎrdé §én Vãr§In ΢Îmdé Né §énÎ KãyßédéCék Kãdãr Cé§urum Nédé §énÎ KãzãnãCãk Kãdãr Gû¢Lû!! ![]() ![]() bén né zamaN tahttAn indim Ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() €N BÜYÜK HATAM S€N! $€VM€K D€!!L $€N!N ߀N! $€VM€N! ߀KL€M€KT! ![]() ![]() gİtTiN,SeN ZaTeN BaNa GiTmEk iÇiN GeLmİşTiN ***ÜrÜn bEnİ yAğMuRa HaPsEdDiN ![]() ![]() ![]() ZAmAn DuRDu,BuRAya GelEn BiR DAha GiTmEdi vE HiÇ GiDemEYeCek SenDE HoŞ GelDin SeNi ArAdIm Her yErDE BulAmIyoRum SoN nEFeSİm SenDe kAlMıŞ ÖLEMİYORUM BiR_GüN_BeNiMDe_KaRŞıMa_CıKaCaK_iYi_BiR_SeVGiL i_( qönLümüN yıKınTıLarınDa caN çekişiyor umuTLarıM ![]() ![]() ![]() BeKLemEkte Güzel GerIYE DönEn sEn olUNCA ![]() ![]() oYuNuN eN güSeL YeriNde ziL çaLıNca üzüLürdüK Ya öLeYiM ![]() ![]() [Ctrl+ALT+delete] [Bİle Yaramıor Artık] [Kalbime]:P[ALT+F4] le Kapandı Tüm [uMuTLaRım bAşArDın] [Güzelim Kutlarım] ![]() Şimdi sen kalkıp gidiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kOyVeRdİM hAyAtı ![]() ![]() ![]() sEwMiŞtİr yÜrEğİm Bu SeSsiZ hAlİ!!! gecenin karanlığında yalnızsan ışığın olabilirim ![]() bitmez dediğin sewda buraya kadarmış ![]() ![]() ![]() ![]() BiR mUm IşIğI bİlE gÖrEmİyOrUm İlErİdE ![]() ![]() yok hükmünde olacaksın,yaşamamış sayılcaksın ![]() köle olur mu sandın benim güzel gururum!!! sığmıyor kabına taşıyor sanki ![]() ![]() ![]() ![]() DAHA GöRMEDiğiM KAç YüZüN, KAç RENGiN VAR BE HAYATTT !!! Şey ![]() ![]() ![]() Ne__PİŞMANLIK,___ne__DE__isyan__DERİNDEN__bir__ 'KE ŞKE'dir___İNSAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YANLIZLIK___gerçek___DEMEK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HeRŞeYi aNLaTaN gÖzLeR vaRKen sÖzLeR koLaYCıLıK oLuR YeTMeZdE zAtEn ![]() ![]() CoCa CoLayım Hayatın tadıyıM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ' __SeYrAnTePeLi__kOyVeRdİM hAyAtı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anne Sevgisi Gibi KARŞILIKSIZ Seviyoruz Seni !! GaLaTaSaRaY !! *****SaHiPSiZ BaKıŞLaRıNıN SaHiBi oLMaK iSTeRDiM***** €g€я $€νg!η ß!я н€ν€$$€ g€яç€к ∂€1ℓ нαуαℓ$€ η!¥€т!η $€ν!ρ α¢1 ν€ям€к$€ $€νм€ ß€η1 αякα∂4$ ![]() ![]() ![]() ' Hayat bana cok zor qeLiyo ![]() ![]() ![]() ' ' h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meÇhuL ßir Cinayetim $imdi…! ' ' ' Hayat bana cok zor qeLiyo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [sEn BeNiM hAyAtIm pİyOnSuN sEni KaYbEdErSeM pUaNIm GiDeR aMa BeN sEnİn HaYaTıNdA şAh'ıM bEnİ kaYbEdErSeN oYuN bİtEr] HepTe DefoLuLaR ßuLuyor ßeNi yaN SaNayi DeğiL oRjiNaL ßiR a$K aRıyoRuM ! ! ! ' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Yüreğim Küçük DeğiLde YaLNızLıĞıM BüYüK BeniM anlatamadıgım hikayelerimin kırıntıları gözbebeklerşme hapsoldu ele avuca sıgmayacak hayallerim bir kuş kanadında artık uçtu Ama tabi ki sen sana yakışanı yaptın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H£®k£S AyNıyk£N ߣN Fa®kLıydıM ![]() SeN GüzeL BiR KızSıN LiseLi,BeN isE AcıMa DuYguSu oLmaYaN BiR SeRSeRi,SeNiN eLinde EsKiSi GiBi kaLEm kağıT,BeniM VucüDuMda jiLeT izLeRi ![]() ![]() ![]() HaYaT BiR TiYaTrO DeDiLeR BaNa BiR RoL VeRdİlEr,En AcIsI BeNiMkİ İdİ;ÖnCe SeV SoNrA TeRk Et DeDiLeR ![]() ![]() ![]() Pa$a GönLüm İsTéRSé SéVéRim Zorlama İsTérSém Sévdiririm DiyéCékSinKi NéRéYé Kadar Bu HavaLAr ? Kim TaKaR ! DévRan DöNéNé kaDar !! ![]() ![]() Zülmü Alkı$LaYamam,Zalimi AsLa SéVéMéM Gélénin Kéyfi için GéçmiŞé Kalkıp Sövemem ! YasakLandın!! Hep SakLandığın bu KaLpten kovuLdun Sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇizDm $iLdm qéÇmisiMzi qLéCéqé Da!R ßtn éSkizLri ![]() ![]() ![]() ![]() Bbenim Ssevdam Ssevipte Kkvuşamayanlardandı ![]() ![]() ![]() ♣BEN O KULAKLARA GÖRE AĞIZ DEĞİLİM ,O DUYMAYA ALIŞTIĞINIZ ŞEYLERİ SÖYLEMEYEBİLİRim ![]() ![]() Vâzqêcмê $âkîη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kâyßêtмêktêη kôямâ ![]() ![]() Kâyßêtмêk âcîzLêяê yâkî$îя ![]() ![]() ![]() ![]() Hêp ßîr yêrdê ßîr î$îk vâ®∂îя ![]() ![]() ![]() ![]() ArTık Ne Sevmeyi İstiyoRum Ne SeviLmeyi ÇüNkü hep yarım kaLDı sevmeLerim ve hep SAHTEYDİ SeveNLerim ![]() ![]() ![]() /////^^^^^___RaPoRsUz DeLi___^^^^^///// Kalbim Kırıla Kırıla KIRMAYI da Öğrenecek ![]() ![]() bu şehir bu kalabalık bu karmaşa ![]() ![]() ![]() içim burkuluyor ![]() ![]() ![]() onca insan bir sen olmuyor ![]() ![]() ![]() ve sen onca insandan biri olmuyorsun ![]() ![]() ![]() Pazartesi bakistik, Sali tanisdik, Carsamba arkadastik, Persembe iki asik ![]() ![]() ![]() kaSmaS beNi KaHpE göNüLLeRiN SewGisi aSıL koYaN iSe deeR weRdikLeRimiN siqtR oluP gitMesİi ![]() ![]() ![]() ///^^^__RaPoRsUz DeLi__^^^/// ![]() ![]() ![]() ![]() ' Tişörtüm ßeyaz Delly'im ßiras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umutsuz umutsuz attılar beni, Renksiz güneşe Rengi yoktu ölümün! Sonu yoktu bugünün HyT'Da NoKTa KoYaMaDıĞıM Bi SeN VaRDıN ![]() ![]() ![]() yolcuydum son seferinde indirdin beni kayıp şehirde Sen Doğruları Hiç Sevmedin ki Utanasın ![]() ![]() ![]() HaYaT DédiLér OnunLa Olmaq Dédİm UmuT DédiLér Onu Dü$üNméq DédiM Ölméq DédiLér OndaN AyrıLmaq DédiM 'O' Kim DédiLér SENİ SöLédiM! ' SaKıN BiRgÜn dÜşLeRiMiN En kArAnLıK YeRiNdE ÇıKıP GeLmE…SaKıN GeLmE GöZyAşLaRıMı sIlMeYe eLlErInE KaNıM BuLaŞmAsIn Vicdanla birlikte şeref ararım ben sevdiklerimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------LeRiN --------Ce YaŞaDıĞı Bu dÜnYaDa SeNdE --------Ce YaŞıYoRsAn AdİLiĞiNe BoNcUk TaKtA NAzAr DeYmEsİn ![]() bir varsın bir yoksun tıpkı çocukluğumda anlatılan masallar gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ' BaZéN sOnLaR Ba$LanGıÇTR KaÇı$Larsa KuRtuLu$ ![]() ![]() ![]() Al gxtüR bEnİ gUrUrUn OLmADıĞı bİr yERe YokSA bU HaYaT ÇeKiLMiYOr AşkIN böLESi GÜCÜMe GİdİoR ![]() ![]() ![]() GeLeceğiM ßeKLe DeDi ![]() ![]() ![]() ßeN ßeKLeMeDiM o Da GeLmeDi ![]() ![]() ![]() öLüm Gißi ßir ŞeYDi aMa KiMSe öLmedi ![]() ![]() ![]() Çok masal anlatıldı,hepsinin sonunda ayrılık notunu okudu zanlı Benim hayatımı bir kişi yıktı,kalemimi kırdı,sözlükte sevgiliydi anlamı ![]() ![]() uZuN GeCeLeRDe uYKuMSa ViRGüLüM,Bu KıSa CüMLeDe SoN NoKTaDıR öLüMüM BilmedikLeriMi AyakLaRıMıN AltıNa ALsayDım BaşıM GöğE EreRdİ ![]() ![]() ![]() ![]() yoruldum artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NaĞmeLeRiN yErİnE bUgÜn SeLa SeSi VaR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hiç bir şey söylemiyorum artık hiç bir söz herkez susmalı artık kimse konuşmamalı ![]() ![]() ![]() ![]() HayaT öLe ßiR Karma$a Ki: Ya DoRu zmnDa YanLı$ inSaNı ÇıkaRıo Kar$ına, Ya Da yanLı$ zmnDa DoRu iNsaNıN Kayßına Ndn oLuyo ![]() ![]() aRtıK qüweN we MutLuLuğu ßuLmak Çoq zoR, İnsanLarı TanımaK ßir 0 kaDar İmkanSız! Ya zmNa yeNıLıoSun, Ya Ki$iye!! ![]() ![]() [c=34]SeYrAnTePeLi (h)(h) |!]Җ[!|ЯзŦũЯή Øf Ŧħз RaPoRsUz_DeLi (h)(h) |!]Җ[!|• ● ||ĆǿрŷяіgħŦ 2007 © RoZoLsKy|| ● •[/c=4] ' Ti$öRTüM ߀yaZ d€LLy'İm ßiRaS GöML€ğİm MaVi At€$ €d€RiMm Aßi ' HaYaT PaRmAkLaRIMIN UcUnDaN KaYıP GiTti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() T€k T€s€lLiM k@D€hL€Rß@şK@ ßiR ş€Y İsT€m€z s@rHoŞ €Tsİn Y€T€rkİ r@KıŞ@r@PF@Rk €TM€z + ßn isTemesemde HayaT haLa Devam £diyor ve zamaN haLa Su GiBi akıyOr ![]() PuanLarım siLindi ve gaLiba JeTonumda ßiTti Oyun ne kadar devam eder ßiLmiyorm ama ßn GameOver oLmasını bekLiyorm!!+ Bazen Ciddi,bazen Sakaci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aKlımDa ÇekiP GitmeleR VaR Şu GünlerDe ![]() ![]() ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() siliyor Dünlerimi Yine Aşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BeNDeYDiN NeFeS GiBi, SeNDeYDiM HeVeS GiBi, ALLAH KaHReTSiN SeNiN GiBi SeVeNLeRi!!!!!!!!! … ![]() ![]() Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi???? Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dünyaya ![]() ![]() ![]() £y İ$T@NßUL ! Sana yeniLdim bir günahkar yüzünden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK ![]() ![]() ![]() ![]() >((((yaşayabilmek kurduğum en büyük hayal))))< [[ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SaHiLe oTuRmUs DeNiZe bAkAn sIgArAyI TuTuP TeRs yAkAn YaKaSıZ GoMlEgE kırAvAt TaKaN BiR AsIk gOrUrSeN bEnİ HaTıRlA |
![]() |
![]() |
|