![]() |
Düşlerim Var, Rüzgara Ters Düşen... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşlerim Var, Rüzgara Ters Düşen...Her eğilip baktığımda başımın gövdemden ağır gelmesiyle yerde buluyorum kendimi ![]() ![]() ![]() Deyimlerden cıkmış bi cümle olabilir ama kafamın içindekiler, beynimi sömüren anlamsız yada belkide fazla anlamlı düşünceler tasımıyor artık bu bedeni ![]() ![]() ![]() Gülücük perisi niye uğramıyorsun yüzüme? Hala kaçırıyorum gözlerimi insanlardan ![]() ![]() ![]() Kaybolmasınlar içimdeki boşlukta diye ![]() ![]() Niye farklı olduğumu devamlı yüzüme vuran kelimeler seçiyorlar benimle konusurken? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden? ![]() ![]() ![]() Herşey yalan sadece düşlerim gerçek ![]() ![]() ![]() Düşlerim var rüzgara ters düşen ![]() ![]() ![]() Her attığım adımda onlara, biraz daha kaybediyorum içimdeki beni ![]() ![]() ![]() Bilmiyorum ![]() Yalnız mıyım? onların dediklerine göre yalnız olamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve evet bencede yanlız değilim kimsenin bilmediği 2 kişilik bi dünyam var benim ![]() ![]() Adım hala hayat kitabında yazıyor ![]() ![]() ![]() Gerçek cok şeffaf tıpkı, ağladığımda gözlerimin kıpkırmızı kesilmesi kadar ![]() ![]() ![]() Kahretsin, acınacak haldeyim yine, kelimelere vurmak bu olsa gerek ![]() ![]() ![]() Melekler, duymuyor sesimi Karanlık işte yine her yer Gözyaşlarım, keşkeleri yok edemiyor Korkuyorum İnancım kalmadı benim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|