![]() |
Bomba Nick |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bomba Nick6)Mutluluk bile Acı Veriyor,Çünkü SoNu Var BiLiYoRum __________________________________________________ ____________________ 7)Bu gece YiNe Uyuyamadım Ya Da Öyle Sandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ____________________ 8) ˙·٠٠•● Günlerim aglak Sabrin Sonu Selamete varsada faydasi yok˙·٠٠•● __________________________________________________ ____________________ 9)Bir Gün kucuk bir kus ucmak istermis annesi yaninda olmadıgı bir vakit ![]() ![]() __________________________________________________ ____________________ 10)Aşk:cennetle cehennem arsı işleyen trende mevsimlik bir bilet… __________________________________________________ ____________________ 11)Yasamak hiç Bu KaDaR agıR GeLMeMisTi __________________________________________________ ____________________ 12) ˙·٠٠•● ˙·٠٠•● BuNaLıM MoDuNDaYıM EfKaR'ıM HaT SaFhAdA __________________________________________________ ____________________ 13) Bir papatya istiyorum, seviyormu sevmiyormu demek icin, sevmiyor cikacaksa yapraklari hic bitmesin ![]() ![]() ![]() 14) Bu kader seni benden aldı seni benden caldı birkere sevdim hayatta oda seninle bitti artık elveda aşklara elveda yıllara ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ____________________ 15) ˙·٠٠•● Sende bir Gün bulacaksin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ____________________ 16) Aşk Kalbimi Yakan Bir Volkan Gibidir En Sevdigim Tatlı kazandibidir :} __________________________________________________ ____________________ 17)v˙·٠٠•●Bir ipte bin cambaz oynar ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ____________________ 18) Hersey Biter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ____________________ 19) İcimi kanatan özlemlerle yaslanip, sonra da sessizce gitmeliyim bu dünyadan __________________________________________________ ____________________ 20)Sen Benim Yanımda Olmadın 1 Saat Bile Olsa bunamı Sevmek Diyosun Heyyy Yalan Dünya __________________________________________________ ____________________ 21)(#)Ölüm Bile Sıcak Gelir İnsana Cehenneme Gidecegini Bildikten Sonra(#) |Bir İntihar Gibi Puşt Olunca Sevdalar ! __________________________________________________ ____________________ | Simdi Gidiyorum Sana Son Sozum Elveda!|Bir İntihar Gibi Puşt Olunca Sevdalar ! __________________________________________________ ____________________ ˙·٠٠•●Unut gitsin, aksin Gözlerinden bir Damla Yas gibi ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ____________________ Eğri Olsam Yay Gibi Elde Tutarlar Beni ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ____________________ Bak Dostum Yasamayı Öğren Ellerinle Tut Gözlerinle Gör Hayatınla Savas ! ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ____________________ |ъцґДќ| זּ ۩ †маѓїјцапа † ۩ זּ __________________________________________________ ____________________ ˙·٠٠•●Ben maviye sonsuz bir anlam yükledim, seninle ilgisi yok ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ____________________ † маѓїјцапа † | ßèи ßιқтιм аŕтιқ ] : Gіdiџогцź ōĿцмé ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ____________________ ŠęηΐηĽę¬ĩŁķ¯Đĕƒâ¯ŐŁŭγσЃùм«§ąŊã| __________________________________________________ ____________________ __________________________________________________ ____________________ Boshwer, HepaynI MaSaL ![]() __________________________________________________ ____________________ Seviyorum DeLü Gibi öLüMüNe YaSıyorum AcıSını BiLe BiLe SeVaBıNı GüNahıNı CekiYoRum ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ____________________ Kurş Gülüşüne Bir un Sıksa Da Ölüm, Unutma;Umuda Kurşun İşlemez Gülüm! __________________________________________________ ____________________ Aşkın Bir klavye Gibi Bastıkca Seni Hatırlıyorum… __________________________________________________ ____________________ Günsy = yalan herzmn dogru kacamaktir __________________________________________________ ____________________ Zortik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ____________________ ˙·٠٠•● Her Ask bir mavi Masal ![]() ![]() __________________________________________________ ____________________ __________________________________________________ ____________________ Genç Cılgın DeLü Sapik birsEyim Yaaa aaaaaaaa Manyaqmıyım ne cici &Seker Cocuk Burak __________________________________________________ ____________________ Ağladım göz yaşlarım döndü denize Ben derdimi kimseye söyleyemedim, kurşunlara gelirken arka mahallede, düştümde yerlere bir of ![]() __________________________________________________ ____________________ ˙·٠٠•● Kamasti Gözlerim bu Bedenim hep savasti Gölgemin arkasinda Görkemim kaldi ![]() ![]() ˙·٠٠•● aNLam vErEMeDim vErEmiyORuM iNsaNLar yapıyOr hEp roL !●•٠٠ ˙·٠٠•● Seninle dogmusum Sensiz ölemem ![]() ![]() ![]() ![]() ¤ۣۜ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Das Passwort meines Gehirns und Herzens lautet Deniz = kalbimin ve beynimin Tek Sifresi Deniz ![]() HerKezin Biraz Faili Oldugu MecHuL Bir Cinayetim şimdi ![]() ![]() ![]() , , /( ) \_/ / /_ _ | > |
![]() |
![]() |
![]() |
Bomba Nick |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bomba Nickαşк мı υηυт gιтѕιη ѕєη вυηυ вιя σуυη вιℓмιşѕιη σуѕα вєη ѕєηι нαуαт вιℓмιşтιм тєк üzüℓ∂üğüм ηє σℓ∂υ вιℓιя мιѕιη üzüℓüη¢є вιℓ∂ιяιяιм |
![]() |
![]() |
![]() |
Bomba Nick |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bomba Nickкєşкє вєηι ∂ιηℓєѕєу∂ιη вєηι нємєη ѕιℓмєѕєу∂ιη кєşкє ѕєηι göяєѕєу∂ιм αşк ηє∂ιя вιℓмєѕєу∂ιм αн ѕєη вєηι ѕєνѕєу∂ιη |
![]() |
![]() |
|