Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
iskender, küçük, yazıları

Küçük İskender Yazıları

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Küçük İskender Yazıları

Olağan bir gündü Sabah erken kalkıp avuçlarımı kestim Kan pıhtılaştıktan sonra bahçeye çıkıp bir süre gökyüzünü seyrettim telaşla Gaz hareketi sürüyordu Hava çizgifilm tadındaydı Eve dönüp birkaç arkadaşımı, annemi, babalarımı ve tanışmaya çalıştığım devlet büyüklerini aradım telefonla Tanrıların heryerleri ağrıyor Kimse bana sırlarını anlatmıyor Kurduğum ilişkilerde leke bırakamıyorum Şömineye ceset saklayabilecek kadar zengin de değilim Neoklasik gözlerimle postmodern dudaklarım uyum içersinde aslında Yalnızlıkla aramızdaki ezeli rekabetten ucuz espri anlayışımla yine ben galip ayrılacağım İstanbul'da olmak büyük avantaj: Arasokaklara doğru kalp çarpıntılarınız artıyor Yasallığın kaybolduğu noktalarda insan, vücudunu özlüyor, etini özlüyor Söyleyecek sözüm yok Yeni bir sevdaya tutulana kadar yerçekimsiz ortamda şizofreni dersleri alacağım

Bendeki görüntülerle genç kızların penisleri büyüyor Rakıya eğilmiş oğlan çocukları, kaliteli sarhoşluk hayalleri görürken, siyahını borç istediğim gecenin saçlarındaki çıplaklık fazlasıyla frapan Tedirgin bitkiler, güçlü hayvanların arkasına saklanmış Nerede olduklarını sanıyordum?! Patronsuzdum Bir miktar alkol ruhumdaki teröristleri sakinleştirebilirdi Evet, hemen içmeliydim Salaklığıma tesir edebilecek cinayetlere karışmalıydım Olağan bir gündü Sabah erken kalkıp avuçlarımı kestim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com