![]() |
.......Hissettiğin Vakitsiz Aydınlık....... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() .......Hissettiğin Vakitsiz Aydınlık.......Yıpran kolpa ruhum ![]() Halimi anlayan yokyaşamak ne zor iş imiş HaLimi anLayan yok arkadaş Yaşamak hayLi zor bi zanaat Vaktimi benden çalan çookkurtulmak ne zor iş imiş KurtuLmak ne zor bir iş imiş vaktimi benden çaLan herkesden Yer beni ya da sev yaaölümler ne erken imiş ÖLümler ne erken imiş öLümler ne erken imiş Ya ağlat beni ya da güldürtebessüm ne zor iş imiş Tebessüm ne zor iş imiş tebessüm ne zor iş ||||||||||||||| kapıma vardıLarellerinde güllerLe işlerinegelmedim ya saldırdılar aynı güllerin dikenleriyle vurduLar siyah güLLeLerLe Israretme gelememsenlen duymadın mı yollar kapandı selden nem kaptın yelden her geçen gün daha çok soğudum senden karakterinden asiliğinden kendiliğinden kendini yakan hepyinekendinsin sin sin sin içine sin sen ne çilesin sen bi çilesin Bilirmisin yanlızlık ne demek? Uykusuz KaLmayı BiLirmisin Sabaha Kadar? Bilir misin yıldızlardan medet ummayı? kendini yakan hep yine kendinsin aşk yok artık, kalmamış bu devirde ![]() deme vardır, hak yeme ara bul ![]() aşksız olsun, kalbim neşe dolsun deme bu ne fena bir hatadır! yanaN ışıkLarı kapLayacak kadar k a r a n L ı ğ ı m v a r ! ![]() ![]() ![]() T a k m a k e n d i m d e n c a ns ı k ı n t ı m , ö n c e d e n b e r i d i r ![]() ![]() ![]() b i r ö L ü m t a k ı n T ı m onuda yüzüme vurmaSınLar saDe evde yüzüm aSık dışarda s e m p a t i k t a k ı L d ı m ![]() Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne ![]() ;O olmazsa yaşayamam ![]() ![]() Demeyeceksin işte ![]() Yaşarsın çünkü ![]() Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki ![]() Çok sevmeyeceksin mesela ![]() O daha az seversekırılırsın ![]() asLoLan şudur ! iyi bakarSan iyidir , kötü bakarsan kötü ![]() B u C i n a y e t ! ![]() ![]() ![]() Günahın en has haLi ihanet Hakkımı ver gideyim adaLet Son kozum oLsun zorda sükunet ![]() Kaos karmalarındayım ![]() Karmakarışıklaşmaktayım, neyseki ayaktayım ![]() |
![]() |
![]() |
|