![]() |
Süper Nickler Buraya Bakınn... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süper Nickler Buraya Bakınn...SaγıLı aякada$Laяıм ωaя ![]() ![]() ![]() ![]() γa Sηη’Lє γada SηSíiz … duяuмuмuzza |3aaк ćaяєSiiz … |3єηi γσямaa |3єηi кσLLa … σLaмaм SηSíiz !! Çσćuuм dü$üηмє, вiяaSćıк γaLaη a$к iςiη SöLєηєη $єγLєя ![]() ![]() вhu düηhγa вσş qєLмi$iм вıяaкıη dσLu qidiм ßєηi üzєη hєя dєтaγdaη uηuтaяaк кuятuLuγσяuм ßhéη uмudLaяı ßσ$h кσωaηLaяa dσLduяuяuммм ![]() ![]() ![]() héя a$qda кéηdγмi ωuяuяuммм ![]() ![]() ![]() Acaba buLurmusun bir Ben daha AtLadım bi köprüden yaLnızLığa ![]() ![]() KoLLarını açmış beni bekLiyordu son teseLLim ![]() ![]() UsuLca gittim yanına ![]() O an koLLarının arasındayken, Ona iLk defa ne kadar çok yakın oLduğumu söyLedim ![]() ![]() Onu çok özLediğimi ![]() ![]() "Bende seni" dedi öLüm! ![]() ![]() qit hayaLini al benden kaLk üstümDenn ruhun aqır geliyor qit hadi qit ruhuna qit kimsenin kalbinde yalan dolan yer edinmek istemiyorum sevmeyin benyy "istemiyorum" Ben meleq yüZLü şeyTan ![]() ![]() Yalancı ![]() ![]() ![]() ![]() Hep uçLarDa YaşaYan ![]() ![]() UmurSaMayan ![]() Her Beklenenin ardından beklenenler gelir öyle değilmi sayamadım kaç sene oldu ? Hergünki gibi kalkıyorum yatağımdan ![]() Kırık dökük aynamın karşısına geçiyorum ![]() Ama aynadaki ben,Ben deilim ![]() Arkaya dönüp baktııımda, Yıkılan hayallerimle bitip giden kçk bi kız var* *hayaT béni yoruyosn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßen kücüq TörenLerin adamı oLmadım Hıc! allaH'ını cektim acının En Kücüq Yasını bıLırım! Simdi bi heykeL gibi Dimdiq Yarın ne oLur bıLınmez ! 3 GünLüq dunyada Hersey mı oLur asLında Hicßirseimsin ![]() ![]() HoscakaL kapatamadıq maziden kaLan yaraLıı! yeni RenkLer yaraTamadıq Dunyanın Kırınden! __________________ [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sakın Dokun(MA) İcim Yanıyor sen dokundukca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ●๋:●๋:●๋: Ben [dur] dedıkce ![]() ![]() Sen [vurdun] bu yaralı kalbıme(!) √ Öyle kolay olmamalı YAR(!) aŞk Bu? Oyuncak mı Yar(!) __özéйTii àşkLà*__ |||||||||||||||||||||| Git artık! ![]() ![]() Suskunlugumun Katili ![]() ![]() ![]() |||||||||||||||||||||| Sakin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dedim ya, Kaldiramazsin dilimin pasakli küfürlerini! Simdi ebediyete kadar sus, "silindin" “Eksilen de siz ,eksilten de ![]() Değer biçtiğim halde değersizleşen de…” ||| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() üstü kalsın gidişinin…! Vakit sen zamanı şimdi ![]() ![]() ![]() sığmıyor kabına taşıyor sanki ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yazar, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Чοк οŁυρ gįτмєк іsτіояυм ![]() ![]() ![]() ßırâkıLdık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iÇimdéki asi kız isyanLarda Mazo$ist duyquLarı kaßarmıştır yiné ßaksana néfRét kusuyor qéCéyé Lanét édiyor hér doqan qüné Seversen Mutlu oLursun Derdin ya Anne, Yalanmıs ![]() ![]() Mutsuzum ve hala seviyorum ![]() ![]() YokLuqunda Aynalar Kesti Kücük Yüreqimi ![]() ![]() Yaqmur yaqdı ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ aмa ηiє ihaηєт вσL єSaяєт кєSiη ηiє FєLaкєт qєLiякєη adı вiLє qєćмiσя ćєSaяєтiη Sєηi özLємєк dє qüzєL Sєηi Sєωмєк кadaя кєηdiηdєη ємiη dєqiLSєη Sєωмє ![]() ![]() ![]() ![]() вηi déLi єтмє Sıηıяıмı aşaямм ![]() ![]() dσкuηSaLaя ağLićaк вi ςσćuк qiвiγм ![]() ![]() aηLadıм кi qєяiγє вaкмaмaк qєяєк ![]() ![]() uηuт qєяςєкLєяİ dü$üη мaSaLLaяı ![]() ![]() вi Sη dü$тüη вi вєη ![]() ![]() вiттi мiiİ SöLićєqLєяİη ![]() ![]() кaLßiм єLLєяiм кdя кüςüüq diiiLкγ ! вu кızıη aqLı Fiqяγ Shηdє ![]() ![]() DûşŁєяîη єη qûzєŁîηî кєηdîм γâяâттıм, ßâşяσŁû dє ßєη кâρтıм Saηa σLaη ηєFяєтiм, Saaηa σLaη Sєωqiмdєη daha вüγüк ![]() ![]() Öмяüмü ωєяiяiм вiя тaтLı Sözüηє!! σLaηη qєяćєq SözLєя! Sєηdє qizLєηiяLєя diккaтiмi Çєкмєz кiмSє diккaт єdєяiм !$!мє qєLiяSє ![]() ![]() ßiяiSi haкédéя , кiмiSi кahяédéя ßiяiSi мahωédéя qüηLéя! éz-qéÇ кaSωéтi ! ![]() ![]() кiм вiLiя кaς aşıк вéηiм qiвidiя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() γiηé haγaтıη zσяLuкLaяıηa кaяşı γéк'iм ![]() вéη ηédéηSé hєp тєк'iм Hayat eN yakıN doStumDuR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FeRi kaCmı$ 2 qöZ biRbiRiNe saRıŞmı$ 2 titRek duDaktaN iBaRet suRatım ![]() ![]() düNüm yaRıNımı soRquLamakTa BeNi seVmek iCiN pRoqRamLaNma devReLeRiNi yakaRım ![]() ![]() iNsaN RaBBiN bebeqi HepSiNin t0pLamı 1 süRü qöRmesekte ba$ımızDa biR coBaN deR duRuR "YüRü"! ![]() ![]() VaRLıqımı taNımLamak aDıNa yeNi sıFatLaR yaRatebiLmeLiyim ![]() aCımasızCa qeLip qiDeN zamaNdaN qeRiye kaLaN saDeCe yaLnızLıkLaRımızdı ayNaLaRda buquLu yüzümü qöRemez oLdum |
![]() |
![]() |
|